slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος έστειλε το μήνυμα για την Περιφέρεια ΑΜΘ: Ή μαζί μου με Μέτιο ή απέναντί μου… αποφασίστε!

Και το μήνυμα που στάλθηκε από την Πειραιώς προς τα στελέχη της ΑΜΘ ήταν και καθαρό και δυνατό. Οι πληροφορίες της XanthiNews.gr από τα κεντρικά της Αθήνας αναφέρουν ότι προχθές το απόγευμα υπήρξε κομματική συνάντηση με τους βουλευτές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου σε κορυφαίο επίπεδο ξεκαθαρίστηκε από το κόμμα η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου και ζητήθηκε από όλους η συμπόρευση και η συσπείρωση των στελεχών της ΝΔ κοντά στον συνδυασμό αυτό. Άλλωστε ο Χρ. Μέτιος είναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ από την παράταξη ως αρχηγός (με εσωτερικές εκλογές που έγιναν μετά τον θάνατο του Γ. Παυλίδη) και είναι κατά γενική ομολογία ένας πετυχημένος περιφερειάρχης.

Οι Βουλευτές και κομματικοί παράγοντες της περιοχής που μετείχαν στην σύσκεψη μετέφεραν ο καθένας στο περιβάλλον του και στον Νομό του την βούληση των κεντρικών αλλά και την απόφαση του Λ. Αυγενάκη να ζητήσει από όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του Χρήστου Μέτιου να κατεβούν την Τρίτη στην Αθήνα σε σύσκεψη σχετική με το πώς θα επιτευχθεί η μέγιστη συσπείρωση στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου με στόχο την Νίκη της ΝΔ όχι μόνο στην ΠΑΜΘ αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

σ.ε. Οι περιφέρειες δεν είναι για να παίζουμε προσωπικά παιχνίδια διαμηνύει η Πειραιώς… όσοι δεν συνταχθούν με την κορυφαία επιλογή του Προέδρου θέτουν αυτόματα τον εαυτό τους εκτός κόμματος… τονίζουν και σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Σχετικά Άρθρα