Μουσική Τελευταία Νέα

Ο Καθημερινός Τύπος της Καβάλας παρουσίασε τον DJ Morrello που έπαιξε μουσική στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Γράφει ο Καθημερινός Τύπος της Καβάλας

Ο 18χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Καβάλας που ξεσήκωσε το καρναβάλι της Ξάνθης! Ο άνθρωπος πίσω από το όνομα, Morrello! Συνέντευξη με τον 18χρονο DJ που έπαιξε και φέτος στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Ο DJ Morrello (Δημήτρης),18 χρονών γεννημένος στην Ξάνθη φοιτητής Καβάλας, σε μια κατατοπιστική συνέντευξη μετά το Καρναβάλι της Ξάνθης!

Γεγονός αποτελεί πως ο νεαρός DJ, προκαλεί είτε με την μουσική του, είτε με την εκκεντρικότητά του… Στα decks! … Ισχυρή προσωπικότητα, αξιοζήλευτο στυλ και λάτρης της μουσικής! Με αφορμή την λήξη των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών Ξάνθης 2017, βρεθήκαμε μαζί του για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

-Πως σου φάνηκε το Καρναβάλι της Ξάνθης φέτος;

-Φέτος τολμώ να πω πως ήταν η καλύτερη χρονιά που έχω παίξει, γενικά άκουσα πως ήταν από τις καλύτερες  των τελευταίων ετών. Πολύς  κόσμος, απίστευτη ατμόσφαιρα και ενέργεια όλες  τις  ημέρες  των εκδηλώσεων! Αξίζει  ένα μπράβο σε όλο τον κόσμο που στηρίζει  τον θεσμό αυτό.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, MORRELLO! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ DJ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

-Έχει ανεβεί στο κανάλι σου στο Youtube ένα Challenge. Πες μου 2 λόγια για αυτό.

-Το Mannequin Challenge, είναι μια δοκιμασία, κατά την οποία η μουσική σταματάει, και πρέπει όλοι να μείνουν ακίνητοι για 20-25 δευτερόλεπτα…Kαι μετά χαμός!

Μπορείτε να δείτε το μεγάλο Mannequin Challenge της Ξάνθης στο Link παρακάτω:

-Πολύ ωραία, πες μου για σένα, έχεις πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς για το DJing. Που σε βρίσκουμε αυτόν τον καιρό;

-Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει μέρος σε 3 διαγωνισμούς από τους οποίους απέσπασα πολύ καλές κριτικές. Αυτόν τον καιρό είμαι στην Καβάλα και σπουδάζω ηλεκτρολογία στο Τ.Ε.Ι. Ταυτόχρονα δουλεύω πάνω σε κάποια Remix, τα οποία έχω σκοπό να τα κυκλοφορήσω προς το καλοκαίρι.

-Ασχολείσαι δηλαδή με παραγωγή μουσικής;

-Ναι, αυτόν τον καιρό φτιάχνω μουσική για κάποιους διαγωνισμούς που συμμετέχω, όχι ψηφοφορίας μη φοβάστε! (Γέλια)

-Οι χρηματικές απολαβές θεωρείς ότι σε καλύπτουν;

-Η αλήθεια είναι πως με καλύπτουν προς το παρόν τουλάχιστον. Στο μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχτεί όλη η ιστορία με τον χώρο της μουσικής!

-Σκοπεύεις να συνεχίσεις την ενασχόλησή σου με την μουσική και μετά τις σπουδές σου;

-Θα το ήθελα πολύ αυτό, ήδη έχω υπογράψει με δισκογραφική από το εξωτερικό, (Kibbutz Rec). Μέσα στο μήνα κυκλοφορεί ένα house κομμάτι που έκανα με όνομα “Magneta”.

-Κλείνοντας τι θα ήθελες να πεις σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι αυτό που κάνεις δεν είναι επάγγελμα;

-Θεωρώ πως πρέπει να σκεφτόμαστε «έξω από το κουτί». Τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία, είμαι ένα παιδί που κάνει το “κομμάτι” του!

Facebook: www.facebook.com/djmorrello/
Website: www.djmorrello.com/
Twitter: https://twitter.com/DjMorrello

Soundcloud: https://soundcloud.com/morrellomusic
Instagram: www.instagram.com/morrellomusic/
Youtube: www.youtube.com/channel/UCuRbUNbJBp2n1okclYtwfiA

Σχετικά Άρθρα