slider Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε δωρεάν ζεστό νερό χρήσης από τον TAP οι δικοί μας κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ

Ένα τεράστιο έργο περνά από τον Νομό Ξάνθης αλλά οι δήμαρχοι και οι άλλοι τοπικοί παράγοντες κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ για να μην γράψω τίποτε βαρύτερο. Και το γράφω αυτό γιατί μαθαίνω ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε από τον TAP ΔΩΡΕΑΝ ζεστό νερό χρήσης για τους κατοίκους οικισμών του.

Έτσι έπειτα από τις προσπάθειες του Δημάρχου πρόκειται να διατεθεί στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και τους κατοίκους του δωρεάν (από τον σταθμό συμπίεσης φυσικού αερίου του TAP) η απορριπτόμενη θερμική ενέργεια, μέσω συστήματος τηλεθέρμανσης, ενώ τα δίκτυα μεταφοράς στην ευρύτερη περιοχή, θα δημιουργηθούν με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Στην περιοχή του σταθµού που θα γίνει στους Κήπους θα προβλεφθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις παραλαβής και μεταφοράς της θερµικής ενέργειας µε την τηλεθέρµανση.

Θα κατασκευαστεί αγωγός μεταφοράς (προσαγωγή και επιστροφή), συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων διατάξεων αντλιών κυκλοφορίας και λοιπών υποστηρικτικών διατάξεων.

Ο αγωγός θα διέλθει κατά κανόνα από υφιστάμενους αγροτικούς δρόµους της περιοχής. Η εγκατάσταση τηλεθέρμανσης που εξετάζεται σχεδιάζεται να τροφοδοτήσει την πόλη και τους οικισµούς µε θερμότητα για θέρμανση χώρων και παρασκευή θερµού νερού χρήσης.

 

σ.ε. Χαιρετίσματα στους πολιτικούς της Ξάνθης… που ασχολούνται με το τι είπε ο ένας και τι έγραψε ο άλλος ή πως η αντιπολίτευση θα βγει πάνω από την συμπολίτευση και όχι με το τι θα προσφέρουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην πόλη μας… άτυχοι σε όλα είμαστε φίλε Ξανθιώτη!!! (Αλλά και καλά μας κάνουν αφού τους ανεχόμαστε)

Σχετικά Άρθρα