slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Βασίλης Χαραλαμπίδης για την ενέργεια του ΚΚΕ να βάψει το ΔΠΘ!!!

Την παρακάτω επιστολή μου έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τοπείρου και Δικηγόρος Ξάνθης κ. Βασίλης Χαραλαμπίδης σχετικά με την απαράδεκτη και πρωτοφανή ενέργεια μελών του ΚΚΕ να βάψουν μια τεράστια έκταση του εξωτερικού χώρου κτιρίου του ΔΠΘ στο κεντρικότερο σημείο της Ξάνθης με συνθήματα για τα 100 χρόνια του κόμματος τους.

“Αγαπητέ Σταύρε. Δεν είμαι ειδικός, αλλά θεωρώ ότι όλα είναι θέμα της διοίκησης του Πανεπιστημίου. Αυτό το λέω, διότι συγγενικό μου πρόσωπο σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης-Ηράκλειο και μου λέει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα εντός των χώρων του Πανεπιστημίου, ότι κόντεψαν να αποβάλουν φοιτητή που βρέθηκε να καπνίζει, κατά τη διάρκεια δε των φοιτητικών εκλογών, οι φοιτητικές παρατάξεις είχαν ένα τραπεζάκι και μία αφίσα πίσω από αυτό.  Δεν επιτρεπόταν τίποτε άλλο.

Σε πρόσφατη δε τηλεοπτική εκπομπή, γνωστού Αθηναϊκού καναλιού, αναφέρθηκε ότι το εν λόγω Πανεπιστήμιο διέγραψε, δια παντός, τρεις φοιτητές που δημιουργούσαν επεισόδια. Επίσης το εν λόγω Πανεπιστήμιο αφαίρεσε τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα που είχε δώσει στον καθηγητή H.A. Richter το 2014, διότι τοποθετήθηκε απαξιωτικά για το Ελληνικό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο της Κρήτης ειδικότερα”.

Βασίλης Χαραλαμπίδης

Σχετικά Άρθρα