Καβάλα Τελευταία Νέα

«Ομηρία» ανήλικου παιδιού από…τον ίδιο του τον πατέρα στις Κρηνίδες Καβάλας!

Αναστάτωση προκάλεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων και στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ένας 36χρονος κάτοικος Κρηνίδων, ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει το ηλικίας 4,5 ετών παιδί του στη μητέρα του (και πρώην σύζυγό του) χρησιμοποιώντας…ένα γαλλικό κλειδί και απειλώντας να χρησιμοποιήσει το παιδί σαν ανθρώπινη ασπίδα!

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, με τον 36χρονο να φιλοξενεί προσωρινά στην οικία του το γιο του -ο οποίος μένει μόνιμα στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα του. Όταν η τελευταία μετέβη στην οικία του 36χρονου για να παραλάβει το παιδί -μιας και έχει αναλάβει την κηδεμονία του-, αυτός αρνήθηκε ισχυριζόμενος ότι ο χρόνος που διαθέτει μαζί του είναι πολύ λίγος εξαιτίας της απόστασης που χωρίζει τις Κρηνίδες από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και μετέβησαν στην οικία του 36χρονου. Ωστόσο ο τελευταίος όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την παρουσία τους αλλά απείλησε ότι θα χρησιμοποιήσει ένα γαλλικό κλειδί πάνω στο ίδιο το παιδί του!

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, μέχρις ότου η Πταισματοδίκης Καβάλας εκδώσει (περί τις 9 το βράδυ) ένταλμα εισόδου στην οικία του 36χρονου. Άμα τη έκδοση του εντάλματος άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην οικία του 36χρονου, τον συνέλαβαν -χωρίς ο τελευταίος να προβάλει αντίσταση- και απελευθέρωσαν το γιο του.

Πηγή: kavala-portal.gr

Σχετικά Άρθρα