slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκαν τα τέστ μνήμης στο στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Ξάνθης

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η επίσκεψη κλιμακίου της Καρελλείου Ολοκληρωμένης Μονάδας Πρόληψης Αlzheimer, Άνοιας και συναφών παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Ιερά Μητρόπολή μας.

Την δεύτερη αυτή μέρα σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη πραγματοποιήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ τέστ μνήμης στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Ξάνθης για άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω. Από τις 9 το πρωί έως και μετά τις 2 το μεσημέρι η προσέλευση των συμπολιτών μας υπήρξε αθρόα και τα στελέχη του  “Καρέλλειου” εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εντυπωσιακή προσέλευση καθώς και την επιτυχία της όλης δράσης, αφού και στην ενημερωτική εκδήλωση της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Μετά τη συμπλήρωση του ωραρίου των τέστ μνήμης τα στελέχη του Καρελλείου με επικεφαλής την Διευθύντρια κ. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο προς τον οποίον εκδήλωσαν τις ευχαριστίες για την όλη φιλοξενία και την άριστη οργάνωση της δράσεων.

Σχετικά Άρθρα