slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Οι πόντιοι καταδικάζουν τις δηλώσεις Μπουτάρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων ακούγοντας τις προκλητικές δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα και  μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα,  εκφράζει έντονα την ανησυχία του και τον προβληματισμό του ως προς την στάση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και αξιώνει άμεσα την παραίτηση του.

Άξιον απορίας είναι η στάση γενικά, ως προς το θέμα και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της παράταξης του κ.Μπουτάρη,  από όπου δεν ακούστηκε καμία φωνή ή έκφραση διαμαρτυρίας στην παρατεταμένη σλαβολαγνία του εν λόγω κυρίου.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι αν ο ίδιος γαντζωμένος στην καρέκλα του δεν παραιτείται,  θα τον παραιτήσει-παρατήσει ο κυρίαρχος λαός,   ο οποίος σίγουρα έχει μνήμη και δεν θα ξεχάσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να τον θέσει εκτός Δήμου.

Απευθύνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση και στα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου να μην «χαϊδεύουν» τον εν λόγω κύριο,  γιατί με τέτοιες πράξεις απ’ ότι φαίνεται,  μόνο υπηρεσίες στην χώρα και στην ευλογημένη γη της Μακεδονίας δεν προσφέρουν. Αρκετά προκάλεσε ο άνθρωπος αυτός τους Θεσσαλονικείς και τους Μακεδόνες.

Από εδώ και στο εξής μόνο με την παραίτηση του ή με την απόλυτη σιωπή,  που του προτείνουμε να πράξει άμεσα, θα  προσφέρει υπηρεσίες στον τόπο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Γώργιος Αμαραντίδης                                   Βασίλειος Μωϋσίδης

Σχετικά Άρθρα