Έβρος Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Οι νέες νομοθετικές εξελίξεις στον Τουρισμό, συζητούνται σήμερα στον Έβρο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ 2

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των παροχών της «βαριάς βιομηχανίας» της χώρας μας, τον τουρισμό, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας  Θράκης οργανώνει την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νέες νομοθετικές εξελίξεις στον Τουρισμό».

Η ημερίδα απευθύνεται σε διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και σε δημοσιογράφους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα γύρω από το θεσμικό περιβάλλον του τουριστικού τομέα.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι Παναγιώτης Ζελελίδης Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας- Θράκης, Αγνή Χριστίδου Διευθύντρια Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Απόστολος Παλακίδης Μέλος Δ.Σ. HAPCO. Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση προκειμένου να τεθούν οι νέες βάσεις από τους επαγγελματίες του τουρισμού για την βελτίωση και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

Σχετικά Άρθρα