Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Οι Κύπριοι της Ξάνθης ευχαριστούν τον Μπ. Δημαρχόπουλο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA kyprioi xanthis plaka xatzhgeorgioy

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Ξάνθης ευχαριστεί δημόσια τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που με την έναρξη της θητείας του έθεσε τέρμα σε μια ιστορία που κρατούσε χρόνια, επί της οδού Μιχαήλ Καραολή.

Τον Μάη του 2007 επισκέφθηκε την πόλη μας η πρώην υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, κα Κλαίρη Αγγελίδου και σε συνεννόηση με τον Δήμο εντοιχίσαμε πληροφοριακές μαρμάρινες πλάκες επί των οδών Μιχαήλ Καραολή ( σε ειδικό βάθρο που έκτισα κατόπιν υπόδειξης της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, στο παρκάκι) και Ανδρέα Δημητρίου (επί του αυλότοιχου του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης).

Δυστυχώς με την μετέπειτα ανάπλαση της οδού Μιχαήλ Καραολή, παρατύπως τοποθετήθηκε εσοχή με δύο κάδους απορριμμάτων μπροστά από την μαρμάρινη πλάκα. Σε επανειλημμένες οχλήσεις μας, προς τις Υπηρεσίες του δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, μας έδιναν υποσχέσεις για την μεταφορά των κάδων, κάτι που δεν έγινε όμως.

Γι’ αυτό ευχαριστούμε θερμότατα τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, για την άμεση λύση που έδωσε στο χρονίζον πρόβλημα.

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος

Ελένη Χατζηγεωργίου

Σχετικά Άρθρα