Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Οικολογικές δράσεις από τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη και τους Πρόσκοπους Ξάνθης (pics)

2o PROSKOPON LET'S DO IT 6 1o PROSKOPON LET'S DO IT 2 1o PROSKOPON LET'S DO IT 4 1o PROSKOPON LET'S DO IT 4(1) 1o PROSKOPON LET'S DO IT 5 2o PROSKOPON LET'S DO IT 3 2o PROSKOPON LET'S DO IT 4 2o PROSKOPON LET'S DO IT 5

Την Κυριακή 26/4/15 οι Πρόσκοποι και οι Βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ξάνθης στα πλαίσια της πανελλήνιας εθελοντικής καμπάνιας,  Let’s do it Greece  βρέθηκαν στο πάρκο «Πηγαδάκι» στα Άβδηρα Ξάνθης όπου καθάρισαν το πάρκο από τα σκουπίδια, τα ξερά χόρτα και κλαδιά ενώ φρόντισαν, έπλυναν και περιποιηθήκαν τα παγκάκια και τις κατασκευές που υπήρχαν στο χώρο και το παρέδωσαν στου κατοίκους των Αβδήρων.

Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Δήμου Αβδήρων, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αβδήρων και το καφέ Σπιρτόκουτο προσέφερε κεράσματα στους εθελοντές, ενώ τους Προσκόπους επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Νίκος Χατζόπουλους οι οποίοι και ευχαρίστησαν θερμά τους Προσκόπους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν εθελοντικά για τον καλλωπισμό του πάρκου.

Επίσης τα μέλη και οι φίλοι του 2oυ Συστήματος Προσκόπων Ξάνθης, πιστοί στο ραντεβού που είχαν δώσει από μέρες, συναντήθηκαν στο Μονοπάτι της Ζωής. Εκεί, στα πλαίσια της πανελλήνιας εθελοντικής καμπάνιας,  Let’s do it Greece μάζεψαν σκουπίδια από δυσπρόσιτα σημεία της κοίτης του Κόσυνθου. Συλλέχθηκαν πάνω από 35 σακούλες γεμάτες πλαστικά μπουκάλια, νάιλον τσάντες, αφρολέξ, και άλλα. Σκουπίστηκε η μικρή πλατεία στην είσοδο του μονοπατιού και καθαρίστηκαν τα παρτέρια από τα σκουπίδια.

Έτσι όλοι εμείς σήμερα μαζί με άλλους εθελοντές και σε άλλα σημεία της πόλης και του νομού σηκώσαμε μανίκια και μαζέψαμε, σκουπίσαμε, βάψαμε. Περάσαμε το μήνυμα μας ότι όλοι μαζί όταν συντονιστούμε μπορούμε να αφήσουμε έναν κόσμο πιο καλό και πιο καθαρό! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά , στους γονείς και στους φίλους εθελοντές. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς μας : Όμιλος Πλαστικά Θράκης, Καθαριστικά Μπέρτος , και στο Δήμο Ξάνθης για την προσφορά τους και την συμπαράσταση τους.

Σχετικά Άρθρα