slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Οικογένεια στο Εράσμιο θα κάνει ΠΑΣΧΑ χωρίς ρεύμα (τους το έκοψαν αν και είναι στο κοινωνικό τιμολόγιο)

 

Δυστυχώς παρά τις υποσχέσεις του Σύριζα ότι θα προστατευτούν οι ανήμποροι διαπιστώνω ότι οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά και δύο παππούδες θα μείνει χωρίς ρεύμα αυτό το ΠΑΣΧΑ.

Πρόκειται για μία οικογένεια του Δήμου Τοπείρου η οποία κατοικεί στο χωριό Εράσμιο και η οποία για ένα χρέος το οποίο δεν είναι σημαντικό θα κάνει Πάσχα χωρίς το πιο απαραίτητο αγαθό το ρεύμα.

Εδώ και λίγες ημέρες στο σπίτι έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αν και όπως μου είπαν είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο και οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί ότι στο σπίτι διαμένουν δύο παππούδες οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και ουσιαστικά ανήκουν στην ομάδα η οποία δικαιούται την προστασία του κράτους.

Η μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών η οποία και αυτή δεν εργάζεται και έχει προβλήματα υγείας με σταμάτησε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία και μου είπε τα παράπονα της: «Είμαστε πέντε μέρες χωρίς ρεύμα» μου λέει «και άντε εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω τρία ανήλικα παιδιά και δύο γέρους να φροντίσω όλα αυτά μόνη μου δεν τα προλαβαίνω. Πήγα στον Δήμο μας πήγα παντού, αλλά τίποτε, κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει».

Τα στοιχεία της οικογένειας είναι στην διάθεσή μας και θα παρακαλούσα όποιος μπορεί να βοηθήσει υπηρεσιακά ή αν υπάρχει κανείς εκεί στον Συριζα να επιληφθεί του θέματος για να λυθεί πολιτικά τουλάχιστον. Ευπρόσδεκτη θα είναι και η βοήθεια από τον Δήμο Τοπείρου, αν υπάρξει. Είναι κρίμα να συμπεριφερόμαστε με αυτόν τον τρόπο σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να βρουν αποκούμπι πουθενά!!!

Σχετικά Άρθρα