Αθλητικά Τελευταία Νέα

«Ξυπνάνε» οι Συριζαίοι… και αρχίζουν να βρίζουν…. Επίθεση στον Κοντονή από αθλητικό παράγοντα: «Είμαι μ@λ@@@ς που τους ψήφισα! Είναι υπουργός της Χούντας» (Βίντεο)

Σκληρές εκφράσεις κατά τόσο της κυβέρνησης και κυρίως του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον οποίο χαρακτήρισε «υπουργό της Χούντας», χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος. Αφορμή η υπόθεση με την ΕΠΟ και την “Κάρτα Υγείας”, για την οποία διώκεται ως μέλος της Ομοσπονδίας.

Σε ομιλία του στα μέλη της ΕΠΣ Αρκαδίας το βράδυ της Τετάρτης (31.08.2016), ο Νίκος Προύντζος, ο οποίος είναι μέλος της ΕΠΟ και διώκεται ποινικά και για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο ενώ έχει παραπεμφθεί σε δίκη και για την υπόθεση με την “Κάρτα Υγείας”, αποκάλεσε τον εαυτό του “μαλάκα” γιατί είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015 και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Σταύρο Κοντονή και την κυβέρνηση γενικότερα «συμμορία πολιτικών οι οποίοι λυμαίνονται τον τόπο».

«Ασχολούμαι με την ΕΠΣΑ εδώ και 20 χρόνια. Δυστυχώς και έχω φτάσει σε ένα σημείο τώρα, με έναν υπουργό της Χούντας, που λέγεται Κοντονής, για προσωπικούς του λόγους και για τις εκλογές της ΕΠΟ, να έχουμε μπει σε μία περιπέτεια. (…) Δεν μπορεί να έχουμε λευκό ποινικό μητρώο και αυτός να λέει ότι δεν μπορείς να συμμετέχεις στις εκλογές ή να είσαι αιρετός κάπου. Όλα αυτά τα κάνει για τις εκλογές της ΕΠΟ. Αν δεν ήταν οι εκλογές, θα ήταν όλα όμορφα κι ωραία», είπε.

Και εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης γενικότερα, με τη μπάλα να… παίρνει τόσο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο κι άλλους υπουργούς (νυν και πρώην) αλλά κυρίως τον Σταύρο Κοντονή.

«Οι κατηγορίες αυτές θα πέσουν, κάποια στιγμή θα ξεφτιλιστούν και κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μια συμμορία πολιτικών οι οποίοι λυμαίνονται τον τόπο. Κι επειδή είμαι ένας από τους μαλάκες που τους ψήφισε τον Γενάρη, ζητάω συγγνώμη από τους υπόλοιπους. Πίστεψα ότι θα αλλάξουν κάτι αλλά δυστυχώς αυτοί είναι απατεώνες, όλοι.

Ο ένας ξεχνάει την εταιρία την offshore να τη δηλώσει, ο άλλος τα δέκα σπίτια, ο άλλος τα οκτώ εκατομμύρια, η άλλη βγάζει τα λεφτά όταν εσείς κι εγώ παίρναμε 60 ευρώ, αυτή πήγε κι έβγαλε νύχτα τα λεφτά από την τράπεζα να τα πάει έξω. Όλα αυτά είναι σωστά και δίκαια, το άδικο είναι μόνο για την ΕΠΟ γιατί το θέλει ο κ. Κοντονής. Ε, δεν θα του περάσει. Αυτός θα μάθει που βαράει τη μάνα του, γιατί τον έδιωξε η γυναίκα του, θα τα μάθει γρήγορα» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχετικά Άρθρα