slider Μουσική Τελευταία Νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Σύγχρονα Εργαστήρια Μουσικής του Αντώνη Μουσαδέ | το πρώτο μάθημα δωρεάν !!!

Μουσαδές – Σύγχρονα Εργαστήρια Μουσικής

ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΒΕΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα περίοδο- Τμήματα Εγγραφές όλο το χρόνο

Ατομικά μαθήματα οργάνων | Τμήματα θεωρίας | Εργαστήρια με group για εξοικείωση σε συναυλίες & εκδηλώσεις* | Τμήματα Ενηλίκων

*Πραγματοποίηση 4- 5 εκδηλώσεων ετησίως

Έχοντας την εμπιστοσύνη των μαθητών μας για περισσότερα από 13 χρόνια νιώθουμε την ευθύνη να είμαστε συνεχώς ένα βήμα μπροστά, ώστε να προσφέρουμε το ιδανικότερο περιβάλλον για να αναπτυχθεί κάθε μουσικό ταλέντο.

Με οδηγό την αγάπη για τη μουσική, το Mousades Music School διαθέτει την καλύτερη ομάδα καθηγητών μουσικής σε σύγχρονα όργανα (κιθάρα, μπάσο, drums, πλήκτρα, φωνή).

Κάθε ένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα μουσικών, με γνώσεις που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα ακούσματα.

Το Mousades Music School είναι ένα πραγματικό εργαστήριο μουσικής καθώς μαθητές και καθηγητές αλληλεπιδρούν, μαθαίνουν, μοιράζονται, διασκεδάζουν, γίνονται μία μεγάλη παρέα και ανακαλύπτουν μαζί τη τέχνη της μουσικής.

Χρόνια τώρα, κάθε νέος μαθητής γίνεται και ένα νέο μέλος στη μεγάλη μουσική οικογένεια του σχολείου και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι καθώς οι φιλίες, οι παρέες και η προσωπική επαφή είναι ο ιδανικότερος καταλύτης για τη μουσική. Γι’ αυτό και κάθε μας συναυλία ή εκδήλωση είναι μία ευκαιρία για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

ΚΙΘΑΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ & ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

ΝΤΡΑΜΣ

ΠΙΑΝΟ

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ DJ

ΦΩΝΗΤΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ 4-6

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ

ΣΑΞΟΦΩΝΟ

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρώτο σας ΔΩΡΕΑΝ μάθημα

ΑΒΔΗΡΩΝ 22

Τηλ. 25410 64952 – Κιν. 6947 352 846

Σχετικά Άρθρα