Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ξέσκισμα Καμμένου από την Νομαρχιακή του ΠαΣΟΚ Ξάνθης… και λίγα του έσυραν του… μπιιιιιπ!!!!

O ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ: O κ. Παναγιώτης Καμμένος εκλέγεται βουλευτής από το 1993, είναι 23 συναπτά έτη, εκπρόσωπος μας στην βουλή. Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος πρόσφατα του κατακυρώθηκε πρόστιμο μισού εκατομμύριου ευρώ γιατί είχε δηλωμένα τα γραφεία των ΑΝΕΛ ως «μη ηλεκτροδοτημένο κτίριο» και δεν πλήρωνε ΕΝΦΙΑ. Αυτό το φόρο τον οποία δεν θα πλήρωνες από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά και τώρα τον πληρώνεις αυξημένο αγαπητέ συμπολίτη Ξανθιώτη. Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος έχει ήδη καταδικαστικές αποφάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και του κατακυρωθήκαν πρόστιμα. Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος ελέγχεται για offshore στο Λονδίνο.

Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος σε ανάρτηση του χθες στα κοινωνία μέσα δικτύωσης, επιχείρησε να χλευάσει την κ. Φώφη Γεννηματά γιατί είχε το «θράσος» να κάνει διπλή μαστεκτομή. Να θυμίσουμε ότι η κ. Φώφη Γεννηματά έχασε και τους δυο γονείς της από την επάρατη νόσο. Πρόκειται για μια πράξη ακραίας προσβολής και χλευασμού εκ μέρους της κυβέρνησης απέναντι σε κάθε καρκινοπαθή συμπολίτη μας. Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος μην έχοντας άλλη λάσπη να εκτοξεύσει, άλλη συνομωσία να ανακαλύψει, κατόρθωσε να κάνει τον καρκίνο μέσο πολιτικής αντιπαράθεσης, ξεπερνώντας κάθε ηθικό φραγμό.

O κ. Παναγιώτης Καμμένος έχει να μας δηλώσει πως θα ανταπεξέλθουν οι άλλοι καρκινοπαθείς συμπολίτες μας που περνούν 380 ευρώ και δεν είναι επώνυμοι και τι θα κάνει η κυβέρνηση για αυτούς. Θα τους χορηγήσει και αυτούς κάρτα σίτισης η κ. Φωτίου;

 13754699_1737615579813997_6457593553948586058_n

Αγαπητέ Ξανθιώτη συμπολίτη, στείλε τον κ. Παναγιώτη Καμμένο την επόμενη φορά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ας είμαστε επιτέλους υπεύθυνοι με την ψήφο μας και το μέλλον του τόπου μας. Σκουπίδια ρίχνεις στις κάλπες, σκουπίδια παίρνεις.

Δεν κάνουμε καν αίτημα για παραίτηση του κ. Καμμένου, γιατί υπάρχει περίπτωση να χαθεί το «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης. ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΘΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥΣ; Τουλάχιστον εάν δεν θέλουν να χαλάσουν το συνεταιρισμό της εξουσίας, ας ασχοληθούν με έναυσμα την χυδαία επίθεση σε μια επώνυμη, με τα πραγματικά προβλήματα όλων των ανώνυμων καρκινοπαθών πολίτων, σε ένα σύστημα υγείας που παραπαίει.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Γραμματέας

Ανέστης Αντωνιάδης

pasok

Σχετικά Άρθρα