slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Νεώτερα για το μεγάλο ριφιφί της Ξάνθης. Έκαναν τρύπα πίσω από το καζανάκι του WC και πέρασαν στο κοσμηματοπωλείο…

Νεώτερα για το μεγάλο ριφιφί της Ξάνθης που έγινε χθες σε κοσμηματοπωλείο επί του κεντρικότερου δρόμου (28ης Οκτωβρίου) και είναι μόλις 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της XanthiNews.gr οι κλέφτες που ήταν πολύ καλά οργανωμένοι και ήξεραν τους χώρους, αφού πρώτα απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και τις κάμερες της επιχείρησης, μπήκαν στο διπλανό εγκαταλλειμμένο ξενοδοχείο και έσκαψαν περίπου 70 – 80 πόντους, ώστε να κατέβουν επίπεδο.

Εντόπισαν την θέση της τουαλέτας του κοσμηματοπωλείου όπου υπήρχε καζανάκι μέσα στον τοίχο, (χωρίς θωράκιση) το έσπρωξαν προς τα μέσα και δημιούργησαν έτσι εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό. Ίσος αυτή ήταν και η μόνο πρόσβαση που θα μπορούσαν να έχουν… Σημαντικό είναι ότι δεν πείραξαν καθόλου το χρηματοκιβώτιο, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό, αλλά άδειασαν ΟΛΕΣ τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου και έφυγαν ανενόχλητοι.

Σήμερα στο σημείο είναι  ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας που ερευνά τις συνθήκες και ψάχνει στοιχεία από κάμερες διπλανών καταστημάτων.

Σχετικά Άρθρα