slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Να χρηματοδοτήσει ο Κ. Ζαγναφέρης τα φτωχά νοικοκυριά της Ξάνθης ώστε να μπουν στο Εξοικονομώ κατ’ οίκον.

7,5 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου για να μπουν στο Εξοικονομώ κατ’ οίκον!!!

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το έργο: «Ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών Βορείου Αιγαίου».

Το έργο αφορά υλοποίηση παρεμβάσεων με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κατοικιών στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και οι οποίες αποδεδειγμένα έχουν μικρή ενεργειακή απόδοση και ανήκουν σε ιδιοκτήτες με χαμηλά εισοδήματα. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Δικαιούχος του έργου είναι το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (Ε.Τ.Ε.ΑΝ.).

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η καταβολή ενίσχυσης, η οποία θα αφορά είτε την απευθείας επιχορήγηση του ωφελούμενου, είτε καταβολή επιχορήγησης σε συνδυασμό με άτοκο ή χαμηλότοκο δάνειο. Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις αφορούν μεταξύ άλλων θερμομόνωση, αντικατάσταση κουφωμάτων, συστήματα σκίασης, αναβάθμιση συστημάτων θέρμανσης κλπ. Η ισχύς του προγράμματος είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δήλωσε σχετικά:

«Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και πόρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, δίνουμε την ευκαιρία σε πολίτες που δεν μπορούν με ίδια κεφάλαια, να χρηματοδοτήσουν την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού τους. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε τόσο στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων για τη χώρα, όσο και στην μείωση των δαπανών που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» που με τη σημερινή απόφαση μπαίνει σε εφαρμογή στο Βόρειο Αιγαίο, είναι ένα ακόμη βήμα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος στα νησιά μας».

 

Το πρόγραμμα ανοίγει σε λίγες εβδομάδες… να κοιτάξει ο Περιφερειάρχης μας κ. Χρήστος Μέτιος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη να δουν τι κάνανε στο Βόρειο Αιγαίο και να κάνουν τα ίδια ώστε να ενταχθούν στο Εξοικονομώ κατ’ οίκον και τα φτωχά νοικοκυριά της Ξάνθης…

 

Είσαι Ξάνθη- Καβάλα ή Κομοτηνή και θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου (σε θέρμανση, ηλιακό, θερμομόνωση, αλλαγή κουφωμάτων, τέντες, φωτοβολταϊκά κλπ), ΤΩΡΑ μπορείς να έχεις ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και σύνταξη φακέλου από τον Μηχανολόγο Μηχανικό Ιωάννη Διαμαντίδη και τους συνεργάτες του.

 

Ο κ. Διαμαντίδης είναι εγκεκριμένος συνεργάτης των τραπεζών που δουλεύουν το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε καν την τράπεζα. Η αίτησή σας θα διεκπεραιωθεί από την Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης και ο φάκελός σας θα κατατεθεί ολοκληρωμένα και ΔΩΡΕΑΝ.

 

Οι χρόνοι είναι πιεστικοί. Το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» θα δεχθεί περιορισμένο αριθμό αιτήσεων και ανοίγει τέλος Οκτωβρίου 2017. Στο προηγούμενο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» η Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης ενέταξε δεκάδες φακέλους για την Ξάνθη οι οποίοι εγκρίθηκαν ομαλά και τα έργα υλοποιήθηκαν επιτυχώς.

 

Περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

Εναλλακτικά επικοινωνήστε στο Τηλ 2541066001 η στο κατάστημα Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης στην οδό Δημοκρίτου & Αίμου 1 Ξάνθη (έναντι ΚΤΕΛ)

 

https://xanthinews.gr/%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%86%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7/

https://xanthinews.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BD/

https://xanthinews.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AE-%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD/

Σχετικά Άρθρα