slider Επιστολές Τελευταία Νέα

Να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που διέπραξαν τις παρανομίες στην ΣΕΚΑΠ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτά τα χρόνια η χώρα μας αλλά ιδιαίτερα η περιοχή μας είναι η μάστιγα της ανεργίας η οποία εμφανίζεται και ως  η «μητέρα πάσης κακίας». Δεν μπορούμε λοιπόν  να επιτρέψουμε επ ουδενί την μείωση των θέσεων εργασίας στον νομό μας και την περεταίρω φτωχοποίηση της περιοχής.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την ΣΕΚΑΠ είναι ένα θέμα που έχει και πολιτικές και δικαστικές προσεγγίσεις  για τις οποίες έχουμε τεκμηριωμένες απόψεις και θα τις καταθέσουμε στον κατάλληλο χώρο και χρόνο. Αυτό όμως που θεωρούμε ως δημοτική παράταξη ότι είναι επιτακτικό και επείγον να γίνει, είναι η έμπρακτη στήριξη στους εργαζόμενους  σε όλη την διαδρομή των προσπαθειών τους, για να μην κλείσει μία από της τελευταίες πηγές που τροφοδοτεί με μισθούς περίπου 200.000 χιλιάδες Ευρώ την ξανθιώτικη οικονομία.

Την στήριξη μας επίσης έχουν και οι  επενδυτές που ανέλαβαν να κρατήσουν εν ζωή την επιχείρηση διατηρώντας και τις θέσεις εργασίας και βαδίζουν με θετικά οικονομικά πρόσημα.

Θέση μας είναι ότι: πρέπει να επαναδιερευνηθούν  σε βάθος οι παρανομίες που επέφεραν το δυσβάστακτο πρόστιμο.

Να αποδοθούν οι ευθύνες  σε αυτούς που διέπραξαν τις παρανομίες, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Να μη χαριστεί κανένα πρόστιμο αλλά να  το εισπράξει το Ελληνικό δημόσιο  από αυτούς που διέπραξαν το “έγκλημα” κερδίζοντας εις βάρος της οικονομίας της Ελλάδος.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνταχθούν μαζί μας γιατί το πρόβλημα δεν είναι ορισμένων εργαζομένων αλλά όλης της Ξανθιώτικης κοινωνίας…

                                                                                 Για  την συντονιστική ομάδα

                                                                                   Ιπποκράτης Δ. Καμαρίδης

                                                                                    Χρυσούλα Δημούδη

Σχετικά Άρθρα