Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Ναρκωτικά όπλα και μαχαίρια σε χωριό της Κομοτηνής

maxeria pistolh

Συνελήφθησαν στις 7-4-2014, σε χωριό της Ροδόπης και την Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε άνδρες, ηλικίας 45, 39, 34, 31 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, κατοχής ναρκωτικών και παράνομης οπλοκατοχής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν :

Τον 45χρονο, διότι τον εντόπισαν να καλλιεργεί, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, δύο φυτά κάνναβης, ύψους 15 εκατοστών και να κατέχει στην οικία του, ένα αεροβόλο πιστόλι, δεκαέξι βολίδες, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων και ένα πλαστικό κουτί με σπόρους κάνναβης.

Τον έναν 31χρονο, διότι κατείχε στην οικία του ένα αεροβόλο πιστόλι, οκτώ μεταλλικά σφαιρίδια και μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3 γραμμαρίων.

Τον δεύτερο 31χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 2,3 γραμμάρια βουπρενορφίνης.

Τον 39χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 10,3 γραμμαρίων και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Τον 34χρονο, διότι κατείχε δέκα δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων SUBOXONE και LEXOTANIL.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, τα φυτά κάνναβης, τα πιστόλια και οι βολίδες- μεταλλικά σφαιρίδια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλεια Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα