ΑστυνομικάΤελευταία Νέα

Ναρκωτικά- παράνομος καπνός και μετανάστες στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Σύλληψη 2 διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 7-2-2017 το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ένας 38χρονος, υπήκοος Τυνησίας και ένας 21χρονος, υπήκοος Μαρόκου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Τουρκίας.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, αρχικά μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους στη συνέχεια καθοδήγησαν, πεζή, στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν :

1 πλαστική βάρκα

το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ

3 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Συνελήφθη υπήκοος Μολδαβίας κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη στις 8-2-2017 το πρωί, σε αγροτική οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες Λιθουανικών αρχών, μετέβη στην περιοχή του Έβρου, προκειμένου να παραλάβει ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, με σκοπό να τους προωθήσει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη 55χρονος κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη στις 8-2-2017 το μεσημέρι, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

1 πλαστικό φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδώνη, βάρους 28 γραμμαρίων

2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 18,8 γραμμαρίων

1 νάιλον συσκευασία με καπνό, βάρους 323 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

narkotika

Σχετικά Άρθρα