slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Νίκος Φωτιάδης: ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ¨ΘΕΣΜΟΙ¨ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Είδα στην τηλεόραση αυτές τις μέρες φάτσες Ευρωπαίων ¨τεχνοκρατών¨ της πρώην ¨Τρόϊκας¨ (τρόϊκα είναι  Ρώσικη λέξη και σημαίνει αραμπά που τον σέρνουν τρία μουλάρια!!!) που σήμερα μετονομάστηκε από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΙΥΣ σε ¨θεσμούς¨ (κοινώς νταβατζήδες της Ελληνικής Οικονομίας) να χαριεντίζονται με κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας μας.

Χαχανητά, χειραψίες, σακίδια στην πλάτη αλά Βαρουφάκη-Τσακαλώτου., μέχρι να στρώσουν κάτω τον κώλο τους και να διαπιστώσουν τι εφαρμόζεται από τα ¨συμπεφωνημένα¨ ή τι τουρλουμπούκι γίνεται πάλι με την Ελληνική Οικονομία, μετά τον θρίαμβο της ¨καθαρής¨ Εξόδου μας από τα Μνημόνια. Υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός στην Έκθεση Θεσσαλονίκης παροχές σε ¨ευαίσθητες» κοινωνικές ομάδες (εγώ τις αποκαλώ αλλιώς, αλλά σήμερα θα αποφύγω να το γράψω), μείωση φόρων – ΕΝΦΙΑ κλπ, αύξηση του κατώτατου μισθού, αποφυγή μειώσεως συντάξεων και επιστροφή των ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ παρακρατηθέντων φόρων από τους ενστόλους ( ¨ενστόλους¨ οι ρεμπεσκέδες αποκαλούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας).

Έχει λεφτά ο Τσίπρας ¨καβάντζα¨ από την υπερφορολόγηση του Ελληνικού Λαού και στην προσπάθειά του  να αποφύγει την συντριβή στις εκλογές που έρχονται σχεδίασε με τους ¨επιστήμονες¨ επιτελείς του παροχές σε κάθε πικραμένο.

Τα επιτόκια του 10ετούς ανέβηκαν στο 4,6 % και ενώ ο Τσίπρας κορόιδευε τον λαουτζίκο ότι θα βγούμε στις αγορές, τώρα δεν τολμάει ούτε να το σκεφθεί (η Ευρώπη μας δάνειζε με 1% !!). Ο Ευρωπαίος Διευθυντής του Μηχανισμού Σταθερότητας Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι: «Η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει επακριβώς τα συμφωνηθέντα» και οι……Φλαμπουράρηδες περί άλλα τυρβάζουν.

Όσο για την Παιδεία μας, στις 11 Σεπτεμβρίου έγιναν στα Σχολεία Αγιασμοί (οι ¨Επίσημοι¨ φέτος επισκέφθηκαν τις πληγείσες από πυρκαγιές-πλημμύρες περιοχές δήθεν για συμπαράσταση) και ο Φιλέλληνας Υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου δήλωσε στον λόγο τιμής του (ποιάς τιμής;;) ότι θα εφαρμοστεί η Αριστεία, θα γίνεται έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και Προσευχή στα Σχολεία μας και την επόμενη τετραετία που θα είναι πάλι Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταργήσει τις Πανελλήνιες Εξετάσεις!!!

(Αράντα μπούλ Μεμέτ Αγά!! )

Νικόλαος Φωτιάδης

Έλληνας Αγρίως φορολογούμενος

 

Σχετικά Άρθρα