Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ εξελέγη χθες ο Θύμιος Δρόσος. Στο Πολιτικό Συμβούλιο και η δική μας Χρύσα Ούτση

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ εξελέγη χθες (15/1) ο Θύμιος Δρόσος τον οποίο είχε προτείνει από το συνέδριο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. Ο κ. Δρόσος είναι πρώην νομάρχης στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ επί χρόνια ήταν δραστήριο στέλεχος της ΝΔ, εκλεγμένος το 2010 και πρώτος σε σταυρούς μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ. Από τον Ιούνιο του 2016 ήταν γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των ΑΝΕΛ. Στη σχετική διαδικασία που έλαβε σήμερα χώρα στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ πήρε 92 ψήφους, ενώ 27 έλαβε ο απερχόμενος γραμματέας του κόμματος Γιάννης Μοίρας. 8 ψήφους πήρε επίσης η εκ Καβάλας προερχόμενη Λίτσα Τσίγκα, ενώ βρέθηκαν και 13 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια.

Τη βεβαιότητα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν τη στήριξη του ελληνικού λαού εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος κλείνοντας την πρώτη ειδική Σύνοδο του Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, κατά την οποία ο Θύμιος Δρόσος εξελέγη Γραμματέας με ποσοστό 66%.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι ένα «νέο θνησιγενές κόμμα, όπως έγραφαν οι εφημερίδες», αλλά ένα κυβερνητικό κόμμα που λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια.

«Μαζί κερδίσαμε πέντε εκλογές και τους είχαμε όλους απέναντί μας. Δείτε τι έγινε με άλλα πολιτικά κόμματα, δεν επέζησε ποτέ κανένα πλην των ιστορικών κομμάτων. Κανένα κόμμα δεν κατάφερε να βγάλει πέντε εκλογές, κανένα απολύτως, μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνε» πρόσθεσε και μίλησε για πόλεμο, που, όπως είπε, έχουν δεχθεί οι ΑΝΕΛ «όλα αυτά τα χρόνια από τα ΜΜΕ», κάνοντας λόγο για «απαξίωση, λάσπη, μίσος, κακία, χολή από όλους τους χώρους».

«Τους λέμε, λοιπόν, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είτε τους αρέσει είτε όχι, θα έχουν τη στήριξη του ελληνικού λαού. Αφήνουμε εκείνους να κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, εμείς ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε στις εκλογές. Γιατί είπαμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε διαφορετικά πήγαμε σε εκλογές, το Σεπτέμβριο του 2015, έχοντας λαϊκή εντολή τετραετίας. Είπαμε στον ελληνικό λαό ποια είναι η επιλογή μας και ζητήσαμε την έγκρισή του» πρόσθεσε.

Εκλογή της Ξανθιώτισσας Χρύσας Ούτση στο Πολιτικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ

Στην εκλογική μάχη κατήλθε και η δική μας Ξανθιώτισσα Χρύσα Ούτση η οποία μεταξύ 28 υποψηφίων για το 7μελές Πολιτικό Συμβούλιο εκλέχθηκε με 24 ψήφους και θα συμμετέχει σε αυτό.

Σχετικά Άρθρα