Face to Face slider Τελευταία Νέα

Μόνο ο Ταρενίδης μπορεί να ενώσει την παράταξη σε αυτήν την φάση

Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου, ο οποίος θα έπρεπε να είναι από μια γωνία αυτές τις μέρες να δει τι μου λένε οι ίδιοι οι δικοί του σύμβουλοι για τον τρόπο που χειρίζεται και ουσιαστικά αλλά και επικοινωνιακά τα θέματα που προκύπτουν κάθε φορά.

Φυσικά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των συμβούλων του, που ανησυχούν ότι την επόμενη φορά δεν θα εκλεγούν αν πάνε τα πράγματα έτσι μέχρι τις εκλογές. Και κάποιοι δεν αποχωρούν βέβαια. ούτε μιλάνε δημόσια για να μην έρθουν σε κόντρα κυρίως με τον πρώην υπουργό Αλέκο Κοντό.

Δεν παύουν όμως να λένε πράγματα στις κατ ιδίαν συζητήσεις. Και είναι πολλά αυτά που «σέρνουν» στον Δήμαρχο. Σε αυτήν την φάση μια πρόωταση φαντάζει να είναι σωστή και να έχει προοπτικές. Ο Παναγιώτης Ταρενίδης είναι ο εμπειρότερος αυτοδιοικητικός της παράταξης. Έχει θητεύσει πολλά χρόνια δίπλα στον Παυλίδη και έχει και τεράστια δική του εμπειρία, και από «μάζεμα» συνδυασμού και από εκλογές.

Ήδη μου λένε ότι παρεμβαίνει να βρεί «τους δύο του συνδυασμού» που θέλουν να κατέβουν μόνοι τους ανεξάρτητοι στις επόμενες εκλογές… ο Ταρενίδης έχει και την δύναμη και τον τρόπο να ενώσει την παράταξη του Δημαρχόπουλου.

Σε διαφορετική περίπτωση και φυσικά αν «φυσήξει» λίγο και ο Αλέκος εκτιμώ ότι σε ένα βράδυ μπορούν να γίνουν όλα πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμμένα στον Δήμο της Ξάνθης. Και αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν…

Σχετικά Άρθρα