Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μπράβο στον Θωμά Μίχογλου κατάφερε να ενεργοποιήσει εθελοντές και να καθαρίσει και τα στενά της Γαλάνης

galanh katharismos (10) galanh katharismos galanh katharismos (1) galanh katharismos (2) galanh katharismos (3) galanh katharismos (4) galanh katharismos (5) galanh katharismos (6) galanh katharismos (7) galanh katharismos (8) galanh katharismos (9)

Με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών, αλλά και μελών του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή της Γαλάνης, δίπλα στο ποτάμι, και στον χώρο υποδοχής επισκεπτών για το μονοπάτι.

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου μίλησε στους συγκεντρωμένους μαθητές και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να καταλάβουν όλοι την σπουδαιότητα της προστασίας  και της καθαριότητας του περιβάλλοντος, καθώς το περιβάλλον αποτελεί ουσιαστικά το σπίτι όλων μας. Όπως κρατάμε το σπίτι μας καθαρό έτσι θα πρέπει να προστατεύουμε και να αγαπάμε το περιβάλλον. Ο συνδυασμός ήχων από τα νερά του  Νέστου ποταμού, το κελάιδισμα εκατοντάδων πουλιών, η υπέροχη θέα των καταπράσινων δένδρων και φυτών έδιναν μια ξεχωριστή νότα στην έκκληση του Δημάρχου για το υπέροχο αυτό μέρος που μας έλαχε να ζούμε δίπλα του.

Ο Δήμαρχος μαζί με τον πρόεδρο του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης κ. Σερραίο Λοΐζο, την Αντιδήμαρχο κα. Θεοδωρακάκη, τον Πρόεδρο του ΠΑΠ,  κ. Σπυριδόπουλο Χαράλαμπο και την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γαλάνης, κα. Μαυροπούλου Ευγενία, έδωσαν πρώτοι το καλό παράδειγμα, μοίρασαν προστατευτικά γάντια και σακούλες σκουπιδιών, ενώ ο Κυνηγετικός σύλλογος με τους Θηροφύλακες Ξάνθης  μοίρασαν καπέλα στα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου φανερά ικανοποιημένος, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν,  δήλωσε ότι  εθελοντικές αυτές δράσεις θα συνεχιστούν με απώτερο σκοπό την αφύπνιση όλων των πολιτών στο ευαίσθητο αυτό θέμα της προστασίας και της καθαριότητας του περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα