Οικολογία Τελευταία Νέα

Μπράβο στους Αβδηρίτες για το νέο φιλοζωικό σύλλογο που ετοιμάζουν

Γράφει η Μαίρη Δαληριάδου

Κάτοικοι της περιοχής των Αβδήρων πήραν την απόφαση και κάνουνε προσπάθεια να ιδρύσουν ένα νέο φιλοζωικό σύλλογο που σκοπό θα έχει να βοηθά τα ανήμπορα ζώα στην περιοχή των Αβδήρων μετά και από τα τελευταία κρούσματα με φόλες στην περιοχή…

Στην προσπάθεια που καταβάλουν έχουν κοντά τους τον δήμο Αβδήρων τον Δήμαρχο  κ. Τσιτιρίδη αλλά  και τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης κ. Νίκο Χατζόπουλο που υποσχέθηκαν αλλά και θέλουν να βοηθήσουν και αυτό είναι και το σωστό αφού ο δήμος πρέπει να  προΐσταται σε τέτοιες προσπάθειες ιδίως στα αδέσποτα ζώα.

Σε μήνυμα του ο σύλλογος στο facebbok γράφει:

Όποια άτομα επιθυμούν να γίνουν μέλη στο σύλλογό μας (αφού πρώτα διαβάσουν το κειμενάκι) ας μας στείλουν ένα μήνυμα σε παρακάτω  προφίλ!

Σαν σύλλογος, για τα πρώτα έξοδα του συλλόγου θα δημιουργήσουμε ένα ταμείο του οποίου η μηνιαία συνδρομή ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ θα είναι 5€ ΓΙΑ ΌΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΎΝ! Και καλό θα είναι από την επόμενη κιόλας συνάντηση να κάνουμε την αρχή! Οι υπόλοιποι ό,τι μπορούνε και έχουν ευχαρίστηση (π.χ. ένα σακί τροφή, μια κονσέρβα, κάποιο χαπάκι ή οτιδήποτε είναι απαραίτητο για ένα σκυλάκι)
Και κάτι τελευταίο, όποιο άτομο θέλει να γίνει μέλος στον σύλλογο μας και να μας στηρίξει ςα επικοινωνήσει μαζί μου εδώ με προσωπικό μήνυμα!
ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΤΑ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΈΛΗ ΣΤΟ ΣΎΛΛΟΓΌ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΟΥΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΖΈΜΑΤΆ ΜΑΣ!!
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

 

Η σελίδα του υπό ίδρυση νέου συλλόγου στα Άβδηρα που όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015061831632

Σε ένα πρώτο μήνυμα ο σύλλογος γράφει:

Βρέθηκαν παρατημένα στα Άβδηρα αυτές 5 πανέμορφες ψυχούλες..
4 θηλυκά και 1 αρσενικό
Δεν γνωρίζουμε σίγουρα εαν θα γίνουν μεγαλόσωμα ή εαν θα παραμείνουν μικρόσωμα.
Όποιος/α θέλει να βοηθήσει και να υιοθετήσει κάποιο από αυτά τα πανέμορφα σκυλάκια ας επικοινωνήσει με την σελίδα

filozokos %cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b4%ce%b7%cf%81%ce%b12

Σχετικά Άρθρα