slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μπράβο στον Στάθη Γιαννακίδη, ενέκρινε χρηματοδότηση μελετών του Δήμου Μύκης

Την χρηματοδότηση με το ποσό των 350.000 ευρώ για την εκπόνηση μελετών στο Δήμο Μύκης ενέκρινε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης. Θα χρηματοδοτηθούν από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και πρόκειται να συμβάλουν και να επιταχύνουν την ωρίμανση με στόχο την τελική χρηματοδότηση των νέων έργων.

Οι μελέτες αφορούν σε:

-Έργα διευθέτησης χειμάρρων – αντιπλημμυρικής προστασίας των οικισμών Σμίνθης και Μύκης με μήκος παρέμβασης 4.5 χλμ και 1.6 χλμ αντίστοιχα.

-Δημιουργία υπαίθριων χώρων πολλαπλών χρήσεων, αναψυχής, εκπαίδευσης και αθλητισμού στους οικισμούς Ωραίου, Γλαύκης, Άνω Θερμών, Χρυσού και Δημαρίου.

Επίσης, από το Υπουργείο  έχει ήδη εγκριθεί χρηματοδότηση ύψους 1,75 εκατ. Ευρώ  για έργα δημοτικής οδοποιίας στον οικισμό της Κοτύλης, ήδη από τον Αύγουστο του 2018.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης αναφέρει ότι «το Υπουργείο και η Κυβέρνηση στηρίζουν έμπρακτα και όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς, με βάση το ενδιαφέρον και την τεχνική τους προετοιμασία,  προς όφελος των τοπικών κοινωνιών»

 

σ.ε. Ένα μεγάλο μπράβο στον Στάθη Γιαννακίδη, να κοιτάξει όσο μπορεί τώρα που θα έχεi μια θέση ευθύνης να βοηθήσει τον Νομό της Ξάνθης και να περάσει όσες περισσότερες εγκρίσεις έργων μπορεί γιατί 3 χρόνια δεν είδαμε να γίνεται τίποτε… ειδικά οι δήμαρχοι είναι όλοι για κλάματα, Στάθη σπρώξε…

Σχετικά Άρθρα