slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μπάζα γίνονται τα λεφτά μας… Σκάψανε ξανά την Μιαούλη αφού την ασφαλτόστρωσαν!!! Θα μας στείλουν όλους σε τρελάδικο…

Την παραίτηση του αντιδημάρχου Θωμά Ηλιάδη ζητά η παράταξη Κοινωνία Δημοτών μετά το θόρυβο που προκλήθηκε κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα έργα επί της οδού Μιαούλη αφού μόλις ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση από τον Δήμο Ξάνθης ήρθαν τα συνεργεία της ΔΕΔΗΕ να την ξηλώσουν προκειμένου να προχωρήσουν στα δικά τους έργα γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, όπως σημειώνει η παράταξη, την ανικανότητα, τον ερασιτεχνισμό και προφανώς την κατάρρευση μιας δημοτικής αρχής που κάθε μέρα που περνάει παραπαίει όλο και περισσότερο, αυτοδιαλυόμενη πλήρως

Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει. Φαίνεται ότι αυτό είναι το αγαπημένο τραγούδι της δημοτικής αρχής το οποίο κάνει πράξη διαφορετικά δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει την έλλειψη προγραμματισμού στις ασφαλτοστρώσεις. Κάτι που επιβεβαιώνει η οδός Μιαούλη αφού λίγες μόνο ημέρες μετά την καινούρια ασφαλτόστρωση, ο δρόμος να σκάβεται εκ νέου προκειμένου να γίνουν τα έργα της ΔΕΗ!!! Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης Κοινωνία Δημοτών η οποία ζητά την παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου καθώς θεωρεί τουλάχιστον άστοχο τον τρόπο λειτουργίας του.

Και η λειτουργία αυτή του «κρατικού» μηχανισμού προκάλεσε και την οργή των δημοτών όπως αυτή αποτυπώθηκε στα σόσιαλ μίντια οι οποίοι δικαίως αγανακτούν με την έλλειψη συντονισμού αφού πέρα από την ταλαιπωρία που υφίστανται καλούνται να επωμιστούν και το κόστος των έργων τα οποία γίνονται και ξεγίνονται.

 

σ.ε. Μπάζα γίνονται τα χρήματα των δημοτών, κρίμα… ευτυχώς θα γίνουν μια ώρα αρχύτερα οι εκλογές

Σχετικά Άρθρα