slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Για Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 4-04-2018

   Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 4 Απριλίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση προτάσεων 6ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, Διάθεση Πιστώσεων (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  2. Ορισμός δικηγόρου για τον χειρισμό διαδικασιών είσπραξης του δεσμευμένου ποσού στο Τ.Π.Δ υπέρ του Δήμου Αβδήρων σε σχέση με την υπόθεση ENERGA και HELLAS POWER (εισηγήτρια: Ιωακειμίδου Αθηνά, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου)
  3. Έγκριση του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ι με ημερομηνία 22-02-2018 και του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙ με ημερομηνία 20-3-2018, ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής του συνοπτικού διαγωνισμού για την εκπόνησης της μελέτης με τίτλο:«ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  4. Έγκριση της μελέτης του έργου:«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΣΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΛΩΝΗ» καθορισμός των όρων δημοπράτησής του και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Εξέταση Ένστασης της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. κατά της 35/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και κατά κάθε άλλης προγενέστερης ή μεταγενέστερης συναφούς πράξης ή παράλειψης της αναθέτουσας αρχής και της επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Ανέγερση κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στον οικισμό Π. Ζυγού του Δ. Αβδήρων» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  6. Έγκριση του πρακτικού έλεγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου«ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  7. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ» και κατακύρωση του διαγωνισμού (εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Πρόεδρος Επιτροπής)
  8. Έγκριση Νο1 πρακτικού για την αξιολόγηση των Δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών διενεργηθείσης δημοπρασίας για τον Ηλεκτρονικό Διεθνή Ανοιχτό διαγωνισμό για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ», για τις ανάγκες του Δήμου Αβδήρων, του Κέντρου Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής & Τρίτης Ηλικίας και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα)
  9. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγητής: Πρόεδρος)

 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γεώργιος Τσιτιρίδης

Σχετικά Άρθρα