Κοινωνία Τελευταία Νέα

Με πολύ κόσμο μάζεψε η Ελένη Κίτσου στην εκδήλωση των Ελλήνων Συνέλευσις 2. Έχουν την «μαγική» λύση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες 1-6-2016 στις 20.00 στο MOTEL NATASSA η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 2», με θέμα την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των πολλαπλών ζητημάτων που τον απασχολούν και επικεντρώνονται κυρίως στα κόκκινα δάνεια, στις οφειλές στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με τεκμήρια, παρουσίασε και απέδειξε στους επιχειρηματίες την στρατηγική, καθώς και τον εφικτό και νόμιμο τρόπο που μπορούν να αξιοποιήσουν, για να αποπληρωθούν τα βεβαιωμένα και εκκαθαρισμένα χρέη, δίνοντας στον επιχειρηματία ένα όπλο προστασία της περιουσίας του. Επίσης παρουσιάστηκε ο τρόπος που θα ιδρυθεί η Εθνική Τράπεζα, για να χρηματοδοτούνται οι επιχειρήσεις με τους ευνοϊκότερους όρους, από εθνικά κεφάλαια, υπό συνθήκες που θα επιτρέπουν στον κάθε επιχειρηματία να δημιουργεί και να παράγει πλούτο, όταν ο Ελληνικός λαός της δώσει την εντολή να διοικήσει την πατρίδα μας.

Συμμετείχαν επιχειρηματίες από την Ξάνθη, την Καβάλα και την Κομοτηνή.

Ομιλήτριες ήταν η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα, κα Βίκυ Χαραλάμπους (μέσω skype) και η Πρόεδρος της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 2» κα Ελένη Κίτσου.

esy xanthis (1) esy xanthis

Σχετικά Άρθρα