slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με πέντε θέματα η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης μέσα στον Νοέμβριο

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στις 13 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

1ο ΘΕΜΑ : Έκφραση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου για την έναρξη διαδικασίας εναρμονισμού του νομικού πλαισίου της λειτουργίας του ΣΔΑΝΞ στις διατάξεις του Ν. 4555/2018 (Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι) και της μετατροπής του σε «ΦΟΔΣΑ» Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος)

2ο ΘΕΜΑ : Έγκριση παραλαβής αντικειμένου της σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών (εισηγήτρια Πολυξένη Καρακατσάνη)

3ο ΘΕΜΑ :  Καθορισμός αποζημιώσεων προέδρου, αντιπροέδρου και μελών του Δ.Σ. των ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» και «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης)

4ο ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση τμήματος του υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου έως 300 τ.μ. στην Πλατεία Διοικητηρίου με τη διενέργεια δημοπρασίας (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)

5ο ΘΕΜΑ :  Οικονομική Ενίσχυση Συλλόγων (εισηγήτρια Αθανασία Πανταζόγλου).

Σχετικά Άρθρα