slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Με νταλίκες περνάνε οι λαθρο… απορώ γιατί τους κυνηγάμε και δεν τους δίνουμε τροφή και στέγη από την πρώτη στιγμή που περνάνε τον Έβρο

Συνελήφθησαν στις 12-11-2018, στην Εγνατία Οδό, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, 35 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά πενήντα (50) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων- Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αξιωματούχων του FRONTEX, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι έναν (21) μη νόμιμους μετανάστες.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 26χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της κλοπής, διότι από την έρευνα προέκυψε ότι το όχημα που οδηγούσε είχε κλαπεί νυχτερινές ώρες της 11/12-11-2018 από τη Θεσσαλονίκη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι εννέα (29) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

x-default

Σχετικά Άρθρα