slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… ΕΚΑΒ: Απαγορεύονται τα σχόλια και οι δηλώσεις-Απειλές για πειθαρχικές διαδικασίες!!!! (Χααχχαχχαχ γίδια ψηφίστε ξανά)

Γράφουν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ στην σελίδα τους ekabnews.gr το παρακάτω άρθρο:

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές από κάποιους Δ/ντες του ΕΚΑΒ. Μετά το «Εφιστούμε την προσοχή (!) σε συνεντεύξεις και δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και «Τα στρατιωτικά προσκλητήρια» από τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ 9 έχουμε τώρα τις απαγορεύσεις σχολίων σε ΜΜΕ και απειλές με πειθαρχικές διαδικασίες για τους παραβάτες εργαζόμεους.

Το έγγραφο

Κοινοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ.

Με έγγραφο (Αρ. πρωτ. 111/9-1-2018) ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 Καβάλας, Χειρουργός και πρώην συνδικαλιστής στο Κ.Υ. Πρίνου κος Θωμάς Αγγελόπουλος,  εφιστά την προσοχή και απαγορεύει, αναφορές, κρίσεις, επικρίσεις, σχόλια και σχολιασμούς που γίνονται δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης από τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και αφορούν υπηρεσιακά θέματα και προβλήματα.

Εφόσον στο μέλλον εντοπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα κινείται άμεσα πειθαρχική διαδικασία!

Και καταλήγει ο κύριος Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 «Οι αναφορές που αφορούν διεκδικήσεις, αιτήματα, προβλήματα ή παράπονα γίνονται συντεταγμένα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες εντός του υπηρεσιακού χώρου».

Και μου έστειλαν και το δελτίο τύπου τους…. Κρίμα που έχουμε και Σύριζα κυβέρνηση…

Σχετικά Άρθρα