Αθλητικά Τελευταία Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το RUN GREECE Αλεξανδρούπολης. Μεγάλη η συμμετοχή

Αλεξανδρούπολη, 26 Σεπτεμβρίου 2016. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε για 3η χρονιά το Run Greece Αλεξανδρούπολη. Περισσότεροι από 3.000 δρομείς, εθελοντές αλλά και θεατές έζησαν μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ. & παιδιών που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Το λιμάνι της πόλης «πλημμύρισε» με δρομείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής και ταυτόχρονα συμμετείχαν στην την κοινωνική πρωτοβουλία εταιρίας κινητής τηλεφωνίας για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ».

Την επιταγή με το ποσό των 2.000€ παρέλαβε για το σύλλογο «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» η πρόεδρός του κα. Λίτσα Μαυρίδου η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με χαρά και συγκίνηση θα ήθελα να συγχαρώ όλον τον  κόσμο που αγκάλιασε τη σπουδαία αυτή διοργάνωση και έτρεξε σήμερα για μας».

Αλλά και το αγωνιστικό μέρος ήταν εξαιρετικά σημαντικό καθώς στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν και αθλητές υψηλού επιπέδου. Ανάμεσά τους και ο Πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, μέλος του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Εθνικής Ομάδας Στίβου Μάρκος Γκούρλιας ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 10χλμ με χρόνο 33:42.

Το Run Greece Αλεξανδρούπολη ήταν ο 5ος και προτελευταίος αγώνας της φετινής σειράς Run Greece. Τελευταίος σταθμός για φέτος η Πάτρα στις 8/10/2016.

run greece (3) run greece run greece (1) run greece (2)

Σχετικά Άρθρα