sliderΤελευταία Νέα

Με ενεργοποίηση της γειτονιάς πιάστηκαν  δύο κλέφτες έξω από το Lidl!!!

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν δύο Ρωμά από την Ξάνθη επιχείρησαν να κλέψουν αυτοκίνητα έξω από το Lidl όμως η παρατηρητικότητα μιας γειτόνισσας από τα διπλανά σπίτια την κατάλληλη στιγμή τους ανέτρεψε τα σχέδια…

Πιο συγκεκριμένα χτες Κυριακή τις βραδινές ώρες στην οδό Δημόκριτου έξω από το πολυκατάστημα Lidl δύο Ρωμά κάτοικοι Ξάνθης επιχειρούσαν να ανοίξουν αυτοκίνητα όταν μια κυρία από τα διπλανά σπίτια αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις στον χώρο και τηλεφώνησε στο 100.

Η ομάδα Δίας έφτασε πολύ γρήγορα, μόλις οι Ρωμά αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή. Ο ένας εκ των δύο δραστών πιάστηκε λίγο πιο κάτω έξω από το caffeine και μεταφέρθηκε στο τμήμα… σε λίγη ώρα κατέφθασε και οικογένειά του και οι φίλοι του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ενώ ανάμεσα ήταν κι ο δεύτερος δράστης που διέφυγε αλλά αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σ.Ε.: Ένα μπράβο στην συγκεκριμένη κυρία που τηλεφώνησε στο 100 και να τονίσουμε ότι και εμείς οι πολίτες πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να τηλεφωνούμε όταν βλέπουμε κάτι περίεργο στη γειτονιά μας ή όπου βρισκόμαστε και μας κινεί υποψίες για να συνδράμουμε σε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα.

και το δελτίο τύπου της αστυνομίας για το γεγονός:

 

Σχετικά Άρθρα