slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με δέκα θέματα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξάνθης το μεσημέρι της Τετάρτης

Η σχετική πρόσκληση που στάλθηκε προς τους δημοτικούς συμβούλους αναφέρει: Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 26 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).
  1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης)
  2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Αντικατάσταση φωτιστικών οδών Τσιμισκή και Πραξιτέλους – Ηλιουπόλεως» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης)
  3. Έγκριση του από 3-9-2018 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικού διαγωνισμού για την «Συντήρηση και επισκευή κόμβων φωτεινής σηματοδότησης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
  4. Έγκριση του από 11-9-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά των συνοπτικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια διαφόρων σάκων απορριμμάτων» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
  5. Έγκριση 21-9-2018 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικού διαγωνισμού για την «Συντήρηση και επισκευή αντλητικών συστημάτων άρδευσης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης Πρόεδρος Επιτροπής)
  6. Έγκριση του από 10-9-2018 πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών διαγωνισμού για την προμήθεια Μηχανογραφικού Εξοπλισμού (εισηγητής Αντώνιος Χατζητουλούσης Πρόεδρος Επιτροπής)
  7. Έγκριση του από 17-9-2018 πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Λαμπρινού (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  8. Προέλεγχος απολογισμού 2017 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά)
  9. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων και εξόδων μετακίνησης (εισηγητής Πλάτωνας Χατζηδημητρίου)
  10. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση Δαπανών διοδίων και άλλων εξόδων μετακίνησης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη)

Σχετικά Άρθρα