Αθλητικά Τελευταία Νέα

Με ……αντιολισθιτικες αλυσίδες έπαιξαν ΒΟΛΕΪ στην Κομοτηνή τα κορίτσια μας

Το σερί των νικών συνεχίστηκε για τους Θράκες και αυτήν την Κυριακή στην Κομοτηνή.

Φωτογραφία0562 Φωτογραφία0563 Φωτογραφία0567 Φωτογραφία0568 Φωτογραφία0575 Φωτογραφία0577 Φωτογραφία0579 Φωτογραφία0580

Στην Κομοτηνή ταξίδεψαν τα κορίτσια των θρακών για αυτήν την Κυριακή 24-1-2016 αφήνοντας πίσω τους μία παγωμένη πόλη, για να εκπληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα κορασίδων και πανκορασίδων.

Το πρώτο πρόβλημα ξεπεράστηκε εύκολα αφού κατάφεραν να περάσουν χωρίς καμία καθυστέρηση από τα μπλόκα των αγροτών, το μεγαλύτερο πρόβλημα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το συνάντησαν με το που πάτησαν το πόδι τους στο δημοτικό αθλητικό κέντρο (τρομάρα τους) της Κομοτηνής, στο κλειστό γυμναστήριο επικρατούσαν πολικές συνθήκες και θερμοκρασία μερικούς βαθμούς μόνο!!!! κάτω από το 0, κάνα 2 με 3 ήταν, «χαράς το πράμα» απάντησαν οι ντόπιοι παράγοντες και προπονητές, αυτό συμβαίνει εδώ και κάτι χρόνια, μόνο αντιολισθητικές αλυσίδες δεν βάζουμε για να κάνουμε προπόνηση και να παίξουμε, μας είπαν οι ντόπιοι παράγοντες, «πάγο πάντως δεν πιάνει μέσα το κλειστό»!!!!, γιατί μαζέψαμε λίγο αλάτι από κάποιους χορηγούς και το ρίχνουμε στο γυμναστήριο μέσα για να καταπολεμάμε τον παγετό και την ολίσθηση.

Αναρωτιέται ο απλός επισκέπτης αυτής της πόλης? αντιδήμαρχο αθλητισμού δεν έχει αυτή η πόλη? και κατ επέκταση δημοτική αρχή δεν υπάρχει σ αυτήν την πόλη? γονείς δεν έχει αυτή η πόλη να φωνάξουν στο αυτί κανενός ανευθυνουπεύθυνου, στο κάτω-κάτω της γραφής αν δεν θέλετε να βάλετε κάνα λίτρο πετρέλαιο βάλτε κάνα αερόθερμο από τον μπακάλη της γειτονιές για την φέρεται τουλάχιστον στο 0 την θεοκρασία ρε αδέρφια, τα παιδιά σας παίζουν και τα εγγόνια σας, εσείς είστε σε θέση να κόψετε την θέρμανση και στα σχολεία και στους παιδικούς σταθμούς και στο Δημαρχείο.

Τα παιδιά σας παίζουν ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Για το αγωνιστικό δεν έμεινε πολύς λόγος, κάτω από τις συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούσε στο κλειστό γυμναστήριο (έξω είχε +1) πιο καλά να παίζαμε έξω!!!!!

Οι φιλότιμες προσπάθειες των παραγόντων της ακαδημίας να ζεστάνουν τις παίκτριες με σοκολάτες είχε μερικό αποτέλεσμα οι διαιτητές και οι παίκτριες δεν έβγαλαν τα γάντια τους και τις ΓΟΥΝΕΣ τους, ούτε τους σκούφους και τα κασκόλ, ούτε για μια στιγμή, έτσι ξεκίνησε το πρώτο παιχνίδι των πανκορασίδων με την φιλοξενούμενη ομάδα των θρακών να κατακτά τα 2 πρώτα σετ με σκορ 9-25 και 17-25 το 3ο σετ κατέληξε στην ομάδα της ακαδημίας με σκορ 25-21 και το 4ο σετ στους Θράκες με σκορ 19-25 βάζοντας τέλος στο μαρτύριο της κρυοπληξία που εφάρμοσε η δημοτική αρχή επάνω σε 15χρονα και 16χρονα και 17χρονα, μην ξεχνάτε ότι σε 4 χρόνια αυτά θα ψηφίζουν.

Ευτυχώς το δεύτερο παιχνίδι δεν είχε την διάρκεια του πρώτου και  τελείωσε με σκορ 0-3 υπέρ των Θρακών με 22-25,18-25 και 14-25 βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία και δίνοντας την ευκαιρία στις παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας να το ρίξουν στις χορευτικέ φιγούρες για να ανεβάσουν λίγο την ……….θερμοκρασία.

Παραμένοντας έτσι οι ΘΡΑΚΕΣ με τα νικηφόρα αποτελέσματα τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στις κορασίδες και στις πανκορασίδες.

Οι ΠΑΣ Θράκες

Σχετικά Άρθρα