slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μεγάλο DJ PARTY στην πλατεία της Σταυρούπολης την Παρασκευή 13 Ιουλίου το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους !!!

Για 2 η συνεχόμενη χρονιά φέτος από 8 Ιουλίου έως 17 στην Δημοτική ενότητα Σταυρούπολης Ξάνθης πραγματοποιείται το GREEK SUMMER της Αμερικάνικης Γεωργικής σχολής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας 16 παιδιών από διάφορες πολιτείες των Η.Π.Α που σκοπό έχει να γνωρίσουν τα παιδιά την ελληνική ύπαιθρο και επαρχία, να ζήσουν 9 μέρες μέσα σε μια ελληνική οικογένεια γνωρίζοντας τον ελληνικό τρόπο ζωής, τα ελληνικά ήθη και έθιμα…

Η εκπόνηση του παραπάνω προγράμματος ήταν μια πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής ανάπτυξης και οικονομίας κ. Νικόλαου Ευφραιμίδη σε συνεργασία με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ καθώς και με 3 πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής: Πολιτιστικός σύλλογος Καλλιθέας “Ο προφήτης Ηλίας”, Πολιτιστικός σύλλογος Σταυρούπολης “Ο Ορφέας”, Πολιτιστικός σύλλογος Δαφνώνα “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”.

Για την εγκάρδια υποδοχή των παιδιών στην περιοχή μας οι 3 σύλλογοι διοργανώνουν την Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα έναρξης 21:30 DJ PARTY στην κεντρική πλατεία Σταυρούπολης. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για άλλους και είσοδος ελεύθερη…

Μάλιστα όπως έμαθε η XanthiNews.gr η περσινή επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος Greek Summer 2017 όσο και η φετινή διοργάνωση οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στον κ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟ γνωστό σε όλους μας από τις δράσεις και την προσφορά του προς την ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης εκπροσωπώντας δυο διαφορετικούς συλλόγους, τον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΌΓΟ ΣΤΑΥΡΟΎΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΌΓΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ.

Σχετικά Άρθρα