slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ματαίωση της αυριανής εκδρομής της XanthiNews στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη… λόγω της κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία

Η προγραμματισμένη θρησκευτική εκδρομή για το Πατριαρχείο και την συμμετοχή εβδομήντα Ξανθιωτών στην λειτουργία των Γ Χαιρετισμών την οποία είχαμε προγραμματίσει για αύριο Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ λόγω της κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία.

Ελπίζαμε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα είχε λυθεί το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αλλά αυτό δεν έγινε. Λογικά όσο υπάρχουν κρατούμενοι Έλληνες στρατιωτικοί στις Τουρκικές φυλακές ηθικά δεν μπορούμε να επισκεφθούμε την γειτονική χώρα έστω και για την συμμετοχή μας στην θεία λειτουργία των γ Χαιρετισμών.

Σε συνεννόηση λοιπόν με την διοίκηση του Τουριστικού ΚΤΕΛ Ξάνθης ματαιώνουμε με μεγάλη μας λύπη την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Πατριαρχείο. Καλούνται οι συμπολίτες μας που δήλωσαν συμμετοχή και θα ακολουθούσαν το αυριανό πρόγραμμα να επικοινωνήσουν μαζί μας για την επιστροφή του συνόλου των χρημάτων τους. (Τηλ. 6947267737).

 

Για την XanthiNews

Σταύρος Καρυπίδης – Μαίρη Δαληκριάδου

Σχετικά Άρθρα