Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Μαλού Κίνκς Μάστερ Τέμπο Δρακοπούλου και Κουφός στο Καρναβάλι της Ξάνθης. DJ ο Joe Vida και ο DJ Morrello

Μεγάλα ονόματα ανακοίνωσε το κέντρο πολιτισμού του δήμου Ξάνθης τα οποία θα συμμετέχουν στις Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές 2017. Η Μαλού θα είναι στην παιδική καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ο Γιώργο Παπαδόπουλο την Πέμπτη 23, Οι «Κινκς» οι  «Μαστερ Τεμπο» και Φανή Δρακοπούλου την Παρασκευή 24, ενώ ο Κωνσταντίνος Κουφός τραγουδά το Σάββατο το βράδυ στις 25 Φεβρουαρίου.

Παρουσιαστή της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς ενώ οι δυο DJ Που θα πλαισιόσουν το Καρναβάλι φέτος θα είναι ο Joe Vida και ο DJ Morrello. Η έναρξη των Γιορτών θα γίνει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία.

Οι κατασκηνωτές σας προσκαλούν σε ένα υπέροχο ταξίδι στο μαγεμένο δάσος όπου πανέμορφες μάγισσες και γοητευτικοί μάγοι εδώ και αιώνες προσθέτουν τα δικά τους συστατικά στο ξόρκι της υπέρτατης διασκέδασης. Η συνταγή του είναι παλιά και δύσκολή. Κάτι όμως λείπει…Τι άραγε; Μα φυσικά κάτι που έχεις εσύ!! Ξανθιώτικο Καρναβάλι ζήσε τη μαγεία του παρέα με τους κατασκηνωτές.

 

moymtzakhs

pantazidis-560_250_banner

posidon2

sofias-geyseiss

thaggopoylos-new

tsiakirogloy

my-cosmima

paradosiako-telhs

auto-goup

makrh-ksenes-gloses

riverland560

biosleep

Κατασκευη ιστοσελιδας προσφορα techplace.gr

material2

Σχετικά Άρθρα