slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι η καρέκλα και η εξουσία»

 «Ο κ. Τσίπρας δείχνει  ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η καρέκλα και η εξουσία. Όταν ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ θα την χάσουν, νομίζω ότι θα έχουν φαινόμενα διάλυσης».  Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ»,  ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Οι άνθρωποι», υπογράμμισε ο κ. Λαζαρίδης, «που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν τους κανόνες λειτουργίας της δημοκρατικής μας χώρας. Με τις δηλώσεις Πολάκη και κυρίως την αναφορά του ότι πρέπει πάση θυσία να πάρουν την πραγματική εξουσία της χώρας -όπως είπε επί λέξει- δείχνει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν τις καρέκλες τους, που αισθάνονται προφανώς ότι τους ανήκουν. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και οι Έλληνες πολίτες δεν θα επιτρέψουν να τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς. Θέλουν δεν θέλουν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και σε αυτές θα ηττηθούν με πάταγο».

Αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν με το Ρουβίκωνα στα Πανεπιστήμια, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε: «Αυτά τα οποία γίνονται τις τελευταίες μέρες δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμική χώρα. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να πατάξει τα φαινόμενα ανομίας, που επί ΣΥΡΙΖΑ, έχουν πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός των Πανεπιστημίων. Εμείς και οι Έλληνες πολίτες θέλουν τα Πανεπιστήμια χώρους διακίνησης ιδεών και όχι ναρκωτικών  και τρομοκρατών Έχουμε δεσμευθεί ότι θα αλλάξουμε το νόμο για το άσυλο στα Πανεπιστήμια και  θα σπάσουμε το άβατο των Εξαρχείων».

Για την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε: «Σήμερα, 18 Οκτωβρίου είναι ημέρα που είχε γεννηθεί ένας μεγάλος πολιτικός ηγέτης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος στη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία πρέσβευε πάντα το μέτρο, το ρεαλισμό και την ελευθερία. Πάνω σε αυτές τις αξίες θα χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο γιατί και μπορούμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η επόμενη Κυβέρνηση θα είναι Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και θα βάλει οριστικό τέλος στον κυνικό συνεταιρισμό αυτών των εξουσιομανών που κυβερνούν. Θα ενώσουμε τους Έλληνες. Γιατί ο κ. Τσίπρας από την πρώτη στιγμή που κέρδισε τις εκλογές, το Γενάρη του 2015, το μόνο που κάνει είναι να διχάζει τους Έλληνες και όχι να τους ενώνει».

 

Σχετικά Άρθρα