Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Μάθε που θα βρεις την κορυφαία αμόλυβδη best 95 στην τιμή της απλής και γιατί πρέπει να την χρησιμοποιείς…

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου οδηγού, η AVIN Χαραλαμπίδης πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και λανσάρει εδώ τη νέα αμόλυβδη βενζίνη BEST 95 στην τιμή της απλή!!!!

Η νέα αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων στηρίζεται στις γερές βάσεις που έχει ήδη «χτίσει» η οικογένεια καυσίμων DIESEL BEST, ενδυναμώνοντας την οικογένεια των προϊόντων της AVIN και στη βενζίνη.

Η νέα αμόλυβδη BEST 95 της AVIN Χαραλαμπίδης έχει ως βασικό της πλεονέκτημα την έως και 4% ξεκάθαρη οικονομία καυσίμου και ήρθε για να δώσει αξία στην επιλογή του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, δίνει στους πελάτες έναν έμπρακτο λόγο για να προτιμήσουν το πρατήριο AVIN Χαραλαμπίδης για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους.

Αναλυτικά, η νέα BEST 95 περιέχει ειδικά πρόσθετα τελευταίας γενιάς, τα οποία την καθιστούν μια εξαιρετικά δυνατή πρόταση στην αγορά:

– Οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου έως 4%*

– Προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού των βαλβίδων από τα πρώτα γεμίσματα, που – οδηγεί σε καλύτερη απόδοση της μηχανής (Clean–Up/Keep Clean Technology)

– Μεγάλη μείωση των τριβών στον κινητήρα

– Αποτελεσματική προστασία από τη διάβρωση

– Μειωμένη εκπομπή ρύπων

Γέμισε τώρα το αυτοκίνητό σου με την νέα αμόλυβδη BEST 95 από το πρατήριο AVIN Χαραλαμπίδης στο τέρμα της 28 ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη…. Έτσι θα έχετε εξασφαλισμένη ποιότητα και ποσότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Με υπογραφή και εγγύηση από τον ένα και μοναδικό Χαραλαμπίδη της Ξάνθης που μας «προσέχει» από το 1985.

Διαβάστε και: Χαραλαμπίδης: Διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα καυσίμων περνώντας με επιτυχία όλους τους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους (συνέντευξη)

Σχετικά Άρθρα