slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Λ. Αυγενάκης στο ρ/σ  Θέμα 104.6: «Τα χρονικά περιθώρια της Κυβέρνησης στενεύουν – Οδηγούμαστε σύντομα σε εκλογές»

«Ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε εν μία νυκτί ασπρίζοντας το ποινικό παράπτωμα του αδελφού Τσίπρα. Το Κράτος και η Δικαιοσύνη στην υπηρεσία της οικογένειας Τσίπρα!», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ ΘΕΜΑ 140,6 και τους δημοσιογράφους κ.κ. Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Σημεία συνέντευξης:

  • Είμαστε απολύτως έτοιμοι, όλο το δυναμικό του Κόμματος, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας είναι σε ετοιμότητα για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.
  • Η ΝΔ είναι η ιστορική, πατριωτική παράταξη του τόπου. Όλοι μαζί ενωμένοι δίνουμε αγώνα για το καλό του τόπου κάτι που για μας δεν αποτελεί κομματική ανάγκη, αλλά εθνική υποχρέωση.
  • Έχουμε μια πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου από την εταιρία του αδελφού και του ξαδέλφου του κ Τσίπρα. Η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε να πάρει το 2012 ένα δημόσιο έργο ύψους 1.1 εκ ευρώ με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Πράξη για την οποία το 2015, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας παραπέμφθηκε σε δίκη.
  • Ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε εν μία νυκτί προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση από το δικαστήριο, ασπρίζοντας το ποινικό παράπτωμα του αδελφού Τσίπρα. Το Κράτος και η Δικαιοσύνη στην υπηρεσία της οικογένειας Τσίπρα.
  • Καλοδεχούμενο να αναμετρηθεί η Κυβέρνηση με την Αξιωματική Αντιπολίτευση στη Δικαιοσύνη. Όμως, το κατηγορητήριο που απαγγέλθηκε, τα έγγραφα αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία. Μιλούν από μόνα τους όσες προσφυγές και μηνήσεις και αν κάνει η οικογένεια Τσίπρα στη ΝΔ.
  • Με το που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ένιωσε τους πρώτους κλυδωνισμούς εξαπέλυσε επίθεση προς πολιτικούς της αντιπάλους συμπεριλαμβανομένων και μελών των οικογενειών τους, αναμεσά τους και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
  • Σημειωτέον, η σύζυγος του Προέδρου της ΝΔ είναι μια ελεύθερη επαγγελματίας, άνθρωπος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που αποδίδει μέσω της φορολογίας χρήματα στο ελληνικό Δημόσιο. Αντίθετα, η οικογένεια Τσίπρα ζει αναλαμβάνοντας δημόσια έργα και παίρνει χρήμα από το ελληνικό Δημόσιο. Αυτή είναι μεγάλη διαφορά.
  • Δεν μιαίνουμε στη λογική της ζυγαριάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με λασπολογικά σενάρια, ενώ η ΝΔ με απτές αποδείξεις. Για την υπόθεση του αδερφού του κ. Τσίπρα υπάρχει κατηγορητήριο κι επίσημα έγγραφα. Υπάρχει η πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα.
  • Από τα υπόγεια του Μαξίμου βγήκαν τα τελευταία χρόνια κατηγορίες που έβγαλαν στα μανταλάκια πρώην πρωθυπουργούς και πολιτικά πρόσωπα, για μια σειρά από υποθέσεις όπως το περιβόητο «σκάνδαλο Novaris», τα «σκάνδαλα» ΚΕΕΛΠΝΟ, η λίστα Λαγκάρντ κ.α. Από όλες αυτές τις υποθέσεις δεν προέκυψε ούτε μία κατηγορία για πολιτικά πρόσωπα.
  • Κινούμαστε με εξωστρέφεια και υπευθυνότητα. Αγωνιζόμαστε με πολύ πάθος και αγάπη για το μέλλον της χώρας, γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι σε όλους τους Έλληνες, τόσο σε αυτούς εντός, όσο και σε εκείνους εκτός των συνόρων.
  • Ο αγώνας που δίνει ο Πρόεδρός μας Κ. Μητσοτάκης και όλοι εμείς στη ΝΔ για την επόμενη μέρα, για να επανέλθει η Χώρα σε ρυθμούς κανονικότητας, είναι ένας αγώνας που θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όταν αναλάβουμε την διακυβέρνηση.

Σχετικά Άρθρα