slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Λέει ότι θα προχωρήσει μέχρι τέλους ο κ. Ζαγναφερης (για να δουμε)

Με την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου υπάρχει πρόβλημα απαντά από την πλευρά του ο Κώστας Ζαγναφέρης κάτι που αποτυπώθηκε και κατά την ανακοίνωση του χρίσματος από τον Λευτέρη Αυγενάκη όπου απουσίαζε σχεδόν σύσσωμος ο συνδυασμός. Μάλιστα ήδη την Τετάρτη το βράδυ υπήρξε συνάντηση και των πέντε αντιπεριφερειαρχών οι οποίοι επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου.

Μπορεί ο κύριος Μέτιος να εκτιμά ότι ο κύριος Ζαγναφέρης δεν θα επιμείνει έως τέλους στην απόφασή του να διεκδικήσει την περιφέρεια ωστόσο οι ζυμώσεις που ήδη γίνονται από τους πέντε αντιπεριφερειάρχες αλλά και η αποστασιοποίηση της πλειοψηφίας των συμβούλων της Περιφερειακής Αναγέννησης από την επίσημη ανακοίνωση του χρίσματος της Νέας Δημοκρατίας προς τον νυν περιφερειάρχη αποδεικνύουν πως και τη δυσαρέσκεια που έφερε η απόφαση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει από χθες που ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς ανακοίνωσε την δικιά του υποψηφιότητα για την ΠΑΜΘ και τα πράγματα περιπλέχτηκαν.

 

Σχετικά Άρθρα