slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Κοπή Βασιλόπιτας από τους Ραδιοερασιτέχνες της Ξάνθης την 1 η Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη

Στην καθιερωμένη από το 1995 κοπή της Βασιλόπιτάς τους θα προχωρήσουν την 1 η Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη οι Ραδιοερασιτέχνες της Ξάνθης μέλη της Τηλεπικοινωνιακής Ένωσης Θράκης (ΤΗΛΕΘΡΑ).

Στην εκδήλωση που θα λάβει μέρος στην ταβέρνα το Πέρασμα στις 21:00 τα μέλη της ΤΗΛΕΘΡΑ θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος αλλά και να διατυπώσουν θέσεις και απόψεις σε μια δημιουργική διαδικασία η οποία θα διεξαχθεί παράλληλα και με τις εργασίες της ετήσιας γενικής συνέλευσης, ώστε να χαραχθεί η πορεία του συλλόγου σε ασυρματικό και ραδιοερασιτεχνικό επίπεδο.

Κεντρικός άξονας, η συνεχιζόμενη εθελοντική προσφορά της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. στην ευρύτερη περιοχή και η επιχειρησιακή της ετοιμότητα σε καταστάσεις κινδύνου, η συνέχιση των ραδιοερασιτεχνικών εκδηλώσεων, διαλέξεων, εκπαιδεύσεων, καθώς και η ολοκλήρωση του σχεδιασμού για το « Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο» στην Ξάνθη.

Τέλος μέλημα των μελών του συλλόγου για το 2018 θα είναι και η επέκταση και ολοκλήρωση του δικτύου ραδιοερασιτεχνικών αναμεταδοτών στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης αλλά και η υλοποίηση ψηφιακού δικτύου και η διασύνδεση του με το πανελλαδικό δίκτυο ψηφιακών αναμεταδοτών.

Η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης συνεχίζει τις δράσεις της και τη νέα χρονιά, ευχαριστεί όλους τους φίλους των ασύρματων επικοινωνιών που στηρίζουν τις προσπάθειές της και εύχεται μέρα με τη μέρα το ενδιαφέρον αυτό να επεκταθεί σε όλη την κοινωνία της Ξάνθης.

(Θα ακολουθήσει κρασοκατάνυξη).

Σχετικά Άρθρα