Αθλητικά Τελευταία Νέα

Κοντά στους μικρούς αθλητές της Ξάνθης η Αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου

partsalidoy erato partsalidoy erato (1) partsalidoy erato (2) partsalidoy erato (3) partsalidoy erato (4) partsalidoy erato (5) partsalidoy erato (6)

Με χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας του Συλλόγου Ερατώ Ξάνθης για το 2015, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στην Αίθουσα Γυμναστικής Ανάξαρχος. Συμμετείχαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, οι γονείς, μέλη του Συλλόγου και η προπονήτρια κα Λαρίσα Σερτάκοβα ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα Δέσποινα Παρτσαλίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου από την προπονήτρια και ανακοινώθηκαν οι δράσεις μας  κατά την περσινή χρονιά από την πρόεδρο κα Ναταλία Καραμούλα. Επίσης, οι αθλητές και οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος  παρουσίασαν τα προγράμματά τους στο Τραμπολίνο, ενώ βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας για τη συμμετοχή τους σε φιλικούς και προκριματικούς αγώνες τον Μάρτιο.

Τέλος, η αντιδήμαρχος, κα Δ. Παρτσαλίδου, απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στους αθλητές που πήραν μέρος στους επίσημους αγώνες της ΕΓΟ, καθώς και το μετάλλιο του καλύτερου αθλητή του Συλλόγου μας για το 2014, στον Τουμπάν Ρετζέπ, ο οποίος κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στους τελικούς αγώνες Τραμπολίνο τον Ιούνιο.

Χρυσάφη Μαρία

Γραμματέας του Συλλόγου Ερατώ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα