Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Κοντά στα προβλήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κομοτηνή. Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. κ. Αθανάσιος Καραμπίνης έθεσε κατά κύριο λόγο την αναγκαιότητα της άμεσης χρηματοδότησης του Πανεπιστημίου, θέματα διοικητικού προσωπικού καθώς και θέματα που άπτονται στη φοιτητική μέριμνα και αποτελούν βασική προτεραιότητα.

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε επίσης για την ίδρυση των νέων μεταπτυχιακών τμημάτων που λειτουργούν ήδη με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός επεσήμανε τον καθοριστικό ρόλο του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή ενώ υπογράμμισε την αναγκαιότητα στήριξης του Πανεπιστημίου στην Θράκη.

Στη χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση όπως χαρακτήρισε ο κ. Καραμπίνης παρευρέθηκαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου τόσο ο κ. Φώτιος Μάρης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών όσο και ο κ. Νικόλαος Αγγελούσης, Αναπληρωτής Πρύτανη Φοιτητικών Θεμάτων και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Σχετικά Άρθρα