Μαυρομιχάλη 6Τελευταία Νέα

Κι άλλος θεσμός «τραυματίστηκε σοβαρά»… ο Δήμος Ξάνθη βραβεύει χωρίς ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο!!!!!! Θα αποδεχτούν τα βραβεία;

Ένας θεσμός, αυτός της βράβευσης ανθρώπων που έχουν αδιαμφισβήτητα βοηθήσει την Ξάνθη και τους Δημότες της βγαίνει τραυματισμένος μετά από τις άστοχες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Δημαρχόπουλου. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει ομοφωνία μιας και τα πρόσωπα που προτάθηκαν από τον Δήμαρχο δεν είχαν εξασφαλίσει την αποδοχή της αντιπολίτευσης…

Τελικά αποφασίσθηκε να τιμηθούν στην τελετή της 4 ης Οκτωβρίου ο δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης, ο βετεράνο ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης, η οικογένεια Κουράκου και ο εκπαιδευτικός και ζωγράφος Κρυωνά Σεργκενλίδη.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στην συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης, χωρίς την απαραίτητη ομοφωνία ενώ δύο παρατάξεις (Ξυνίδη- Μπένη) αποχώρησαν από τη συνεδρίαση και η παράταξη του Καμαρίδη καταψήφισε!

(Άγνωστο παραμένει αν τελικά οι προτεινόμενοι για το βραβείο θα αποδεχτούν την βράβευση που προέρχεται μέσα από μια τόσο διχαστική διαδικασία και προχειρότητα…).

Σχετικά Άρθρα