slider Μαυρομιχάλη 6 Παλιά Πόλη Τελευταία Νέα

Κατώτερο των περιστάσεων το βίντεο των Γιορτών Παλιάς Πόλης… Μπορούμε και καλύτερα Πασχάλη!!!

Είδα σήμερα το πρωί το βιντεάκι, το υποτιθέμενο βιντεάκι που γύρισε ο Δήμος Ξάνθης για να διαφημίσει τις γιορτές παλιάς πόλης 2018. Πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι βίντεο αλλά μία σειρά από φωτογραφίες που εναλλάσσονται, νομίζω ότι αυτό το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που έχουμε πια από τις γιορτές παλιάς πόλης σαν Ξανθιώτες. Είναι κατώτερο των περιστάσεων μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στην πόλη μας και μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα για να διαφημίσουμε την πόλη μας σε όλα τα Βαλκάνια.
Η δεύτερη παρατήρηση μου είναι ότι αυτό το βίντεο έγινε τρεις μέρες πριν από τις γιορτές παλιάς πόλης, πράγμα που και αυτό είναι λάθος. Οι προσπάθειες διαφημίσεις θα πρέπει να ξεκινούν τουλάχιστον ένα μήνα πριν για να μπορούνε άνθρωποι από τη βόρεια Ελλάδα ή και από το εξωτερικό,  να προγραμματίσουν της επίσκεψης του στην περιοχή μας. Να γίνουμε δηλαδή ξανά ο πόλος έλξης των Βαλκανίων για την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Κατά τ’άλλα καλές γιορτές σε όλους, με τα λάθη και τις παραλείψεις συνεχίζουμε για τον δεύτερο μεγάλο θεσμό της πόλης, τις Γιορτές Παλιάς πόλης 2018.
Δείτε το βίντεο που δεν έχει ούτε ένα ζωντανό πλάνο… και παραθέτει μόνο  φωτογραφίες ανακατεμένες. Πραγματικά Πασχάλη Λύρατζη μπορούσες και καλύτερα….









Σχετικά Άρθρα