slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καταδίκη και από το ΠΑΣΟΚ της επίθεσης κατά του αρχηγού της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης

Η Δημοκρατική Παράταξη και οι προοδευτικοί πολίτες του Δήμου Ξάνθης, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια και στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, έχουμε επισημάνει επανειλημμένα στους συμπολίτες μας ότι το τοπίο στο Δήμο Ξάνθης έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο καθεστωτισμού, αδιαφορίας, ανοργανωσιάς και φυσικά η πόλη μας ήταν και είναι μια ανοχύρωτη πόλη. Η καθημερινότητα των συμπολιτών μας είναι η απόδειξη όλων των παραπάνω.

Όλα τα αναμέναμε από το στελεχιακό πολιτικό προσωπικό του Δήμου, αλλά όταν εκφράζαμε τον ορό «ανοχύρωτη», ποτέ δεν περιμέναμε να αφορά και την σωματική ακεραιότητα δημοτικών συμβουλών της αντιπολίτευσης, που τολμούν να ασκούν κριτική.

Το να καταδικάσουμε το χθεσινοβραδινό περιστατικό ξυλοδαρμού και τραμπουκισμού και να απαιτήσουμε από την Δημοτική Αρχή, αλλά και το κόμμα της ΝΔ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και συμπεριφορές που απαιτούνται, για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, είναι το πιο απλό και αυτονόητο από εμάς.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό μας όμως και προβληματισμός είναι ως πότε οι πολίτες της Ξάνθης θα ανέχονται σκηνές που λαμβάνουν χωρά σε δημοκρατικά και θεσμικά υποανάπτυκτες χώρες και δήμους ειδικότερα, ως πότε;

Ένας δρόμος, μια λάμπα, ένα πεζοδρόμιο διορθώνονται. Μια τέτοια όμως συμπεριφορά, ΠΟΤΕ!

Με εκτίμηση,

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα