slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Καταγγελία ΣΕΚ Ξάνθης: Όχι στον εθνικισμό! Όχι στην προσπάθεια παρεμπόδισης της πολιτικής δράσης!

Καταγγέλλουμε την επίθεση δύο υπαλλήλων της Ασφάλειας Ξάνθης σε εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης (εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) το Σάββατο 3/2 στη Στοά Νούση. Οι δύο ασφαλίτες με βρισιές, προπηλακισμούς, και απόπειρα να μας αφαιρέσουν την ντουντούκα, επιχείρησαν να εμποδίσουν την εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης ενάντια στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, τον εθνικισμό, για την ενότητα των λαών των Βαλκανίων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη δυάδα ασφαλιτών παρακολουθεί και παρενοχλεί τις εξορμήσεις της Εργατικής Αλληλεγγύης. Είχαμε πολλά παρόμοια κρούσματα τα τελευταία δυόμισι χρόνια, από την καμπάνια της ΚΕΕΡΦΑ για ανοιχτά σύνορα, ενάντια στο φράχτη του Έβρου.

Καταγγέλλουμε την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για τη συστηματική παρακολούθηση και παρενόχληση δραστηριότητας πολιτικής οργάνωσης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Καλούμε όλη την Αριστερά και τα συνδικάτα να παλέψουμε ενάντια στον εθνικισμό και την προσπάθεια του κρατικού μηχανισμού να εμποδίσει την ελεύθερη πολιτική δράση.

Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα – Τοπική Επιτροπή Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα