Λάσπη Τελευταία Νέα

Καταγγελία Ξανθιώτη: “Δεν έχει ξαναγίνει – Συνάδελφος – συνδικαλιστής μου έκανε μήνυση επειδή είπα πως οι συνδικαλιστές είναι…”

Θα ήθελα εάν γίνεται να αναδείξετε ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό… Είμαι εργαζόμενος σε Δημόσια υπηρεσία της Ξάνθης και αντιμετωπίζω κάτι πρωτόγνωρο.

Περίπου πριν 3 μήνες σε μια γενικόλογη συζήτηση μεταξύ συναδέρφων για τα τρέχοντα θέματα τις επικαιρότητας χρησιμοποίησα σκληρή γλώσσα λέγοντας ότι λαμόγια υπάρχουν παντού ακόμη και στον συνδικαλισμό.

Αυτή η φράση έγινε η αιτία να δεχθώ απειλές και ύβρεις από έναν συνδικαλιστή ο οποίος εργάζεται στην ίδια υπηρεσία με εμένα. Απειλές και ύβρεις οι οποίες συνοδεύτηκαν από εξώδικα, αγωγές και μηνύσεις.

Τώρα είμαι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη και δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό.

Τελικά τους συνδικαλιστές τους εκλέγουμε για να μας προστατεύουν από τα δύσκολα εργασιακά θέματα ή για να είναι στο απυρόβλητο και να μην δέχονται ουδεμία κριτική ακόμη και αν δεν αφορά άμεσα ή έμμεσα προσωπικά αυτούς;

Θα ήθελα το πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζω να το μάθει ο κόσμος μέσω της ιστοσελίδας σας μήπως και κάποιοι καταλάβουνε ότι δεν μπορούνε να είναι στο απυρόβλητο λόγω της συνδικαλιστικής τους ιδιότητας.

Αναγνώστης

Η καταγγελία του Ξανθιώτη έγινε στο tromaktiko

Σχετικά Άρθρα